Εν αναμονή ροδίτικων συμμετοχών στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο του 2024

Εν αναμονή ροδίτικων συμμετοχών  στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο του 2024

Εν αναμονή ροδίτικων συμμετοχών στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο του 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 828 ΦΟΡΕΣ

Ένα από τα σημαντικά αναπτυξιακά πανελλήνια πρωταθλήματα στο τζούντο και φέτος, θα διεξαχθεί 20-21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τριγώνου Συκεών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η διάρκεια των αγώνων θα είναι 4 λεπτά και δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό και το ομαδικό έχουν αθλητές-αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2007, το 2008 και το 2009.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το ατομικό θα πρέπει να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου και ώρα 12.00, ενώ για το ομαδικό μέχρι τις 19 του μήνα. Στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκπροσωπηθεί και το ροδίτικο τζούντο, με τις συμμετοχές πια να οριστικοποιούνται τις επόμενες μέρες, αφού παράγεται σημαντικό έργο στον τομέα της ανάπτυξης.

Οι κατηγορίες στη διοργάνωση είναι οι παρακάτω:
ΕΦΗΒΩΝ : -50κ. -55κ. 60κ. -66κ.-73κ.-81κ.-90κ.+90κ.
ΝΕΑΝΙΔΩΝ :-40κ. -44κ. 48κ. -52κ.- 57κ.-63κ.-70κ.+70κ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και την Πάγια Εγκύκλιο των Πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο και τους κανονισμούς διαιτησίας όπως ορίζονται από την τελευταία.

ΜΙΚΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ :
- ΝΕΑΝ -48κ., ΝΕΑΝ -63κ., ΝΕΑΝ +63κ.
-ΕΦ -60κ., ΕΦ -81κ., ΕΦ +81κ.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται κατ’ ελάχιστον από 4 αθλητές, ο μέγιστος αριθμός αθλητών που μπορεί να δηλωθεί είναι 12 αθλητές (2 ανά κατηγορία κιλών). Όσοι αθλητές αγωνίζονται στο ατομικό δεν θα ζυγιστούν εκ νέου για το ομαδικό. Οι αθλητές θα μπορούν να αγωνιστούν μόνο στην κατηγορία κιλών που δηλώθηκαν στο ομαδικό.

Για τις δηώσεις συμμετοχής βάσει της προκήρυξης:
Το ποσό συμμετοχής ανά αθλητή για το Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων είναι 30€. Το ποσό συμμετοχής ανά ομάδα για το ομαδικό Πρωτάθλημα είναι 100€.
Το ποσό συμμετοχής ανά σωματείο θα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Ο. Τζούντο ως εξής : Επωνυμία Σωματείου – αιτιολογία Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2024 Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΟ Τζούντο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ GR 16 0110 0800 0000 0804 84058 286 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Στους αγώνες θα δηλώνουν συμμετοχή αποκλειστικά σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο αθλητικών σωματείων αυτής. Δυνάμει του νέου αθλητικού νόμου ο προπονητής που θα δηλωθεί στην πλατφόρμα θα πρέπει να διαθέτει ενεργή σύμβαση με το σωματείο που τον δηλώνει και να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της διοργάνωσης.

Η δημιουργία λογαριασμού για κάθε σωματείο, το οποίο και θα διαχειρίζεται μόνο ένας υπεύθυνος, θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις υποβαλλόμενες πέρα από την ορισμένη προθεσμία.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν