Δυναμικά ξεκινά το πρόγραμμα του στίβου σε τοπικό επίπεδο!

Δυναμικά ξεκινά το πρόγραμμα του στίβου σε τοπικό επίπεδο!

Δυναμικά ξεκινά το πρόγραμμα του στίβου σε τοπικό επίπεδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Μια σημαντική αγωνιστική ευκαιρία στον κλειστό στίβο δίνει και φέτος η ΕΑΣ Δωδεκανήσου με την ημερίδα «Χειμώνας 2024» στο προπονητήριο του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, οι αθλητές-αθλήτριες από το νησί μας στις αγωνιστικές κι αναπτυξιακές κατηγορίες συμμετέχουν στα 60μ., τα 60μ. μ’ εμπόδια και το μήκος στο ξεκίνημα της περιόδου και πάντα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Φέτος, η κορυφαία διοργάνωση κλειστού στίβου στην Ελλάδα θα γίνει το σαββατοκύριακο 17 - 18 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, συγκεντρώνοντας τα σημαντικότερα ονόματα σε κάθε αγώνισμα.

Φυσικά, η δραστηριότητα στον τοπικό στίβο δεν ξεκινάει τον Φεβρουάριο, αφού στις 14 Ιανουαρίου θα γίνουν στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» οι αγώνες ακαδημιών του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, για ν’ ακολουθήσει στις 20 του μηνός το περιφερειακό ανωμάλου δρόμου στην Κω και στις 28 αυτό στη Ρόδο και το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Να υπενθυμίσουμε όσον αφορά τον ανώμαλο δρόμο, πως στις 18 Φεβρουαρίου επιστρέφει μετά το 2020 το «Archaggelos Run» και μια βδομάδα μετά το ΔΕΑΣ Δάφνη – Vargas – Antaios Mountain Run στη Φιλέρημο. Από τον Μάρτιο πια θα υπάρχει δράση, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την αντοχή, αλλά και τους αγώνες εντός σταδίου με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Σημαντικό είναι πως τα σωματεία έχουν δραστηριοποιηθεί σε νέους τομείς με αποτέλεσμα ν’ αξιοποιούνται στιβικά η Ρόδος, η Κως, η Κάλυμνος, η Λέρος και η Πάτμος.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”