Διαγόρας: Άνοιξε τον χορό των μεταγραφών

Διαγόρας: Άνοιξε τον χορό των μεταγραφών

Διαγόρας: Άνοιξε τον χορό των μεταγραφών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 939 ΦΟΡΕΣ

Ο Πολωνός Βίκτορ Ματίγιεβτς είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο παίκτης συγκεκριμένα αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Καλλιθέα.

Είναι 20 ετών, διεθνής και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι «κυανέρυθροι» αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Wictor Matyjewicz με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Καλλιθέα!

Ο 20 χρόνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Unia Tarnow και στην Hellas Verona U19. Επίσης, έχει εκπροσωπήσει την Πολωνία με τις εθνικές ομάδες Κ18 έως Κ20. Η Π.Α.Ε. Διαγόρας εύχεται στο WIKTOR MATYJEWICZ καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!».

Στο «Ελ Πάσο» με το Αιγάλεω

Άλλαξε και επίσημα η έδρα του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Αιγάλεω. Όπως γράφαμε και χθες, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στο «Ελ Πάσο», στην Καλλιθέα. Ειδικότερα, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας Αιγάλεω- Γ.Σ. Διαγόρας της 16ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League 2 2 2023-24 ,θα διεξαχθεί την Κυριακή 07/01/24 στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» ,αντί στο δημοτικό στάδιο Αιγάλεω ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, όπως αρχικά είχε οριστεί». «Ως δια μαγείας κρίθηκε ακατάλληλο» Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την δυσφορία της για την αλλαγή έδρας εξέδωσε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα: «Με αφορμή το γηπεδικό και την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να απαγορεύσει τη διεξαγωγή του αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 αισθάνεται την υποχρέωση να διευκρινίσει ορισμένα θέματα. Αρχικά η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, κατόπιν αιτήματος της Λίγκας, το προηγούμενο διάστημα προέβη στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το γήπεδο είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ και παρά την παντελή και προκλητική αδιαφορία της απερχούσας δημοτικής αρχής στο αίτημα μας για βελτιωτικά έργα, η διοίκηση της ΠΑΕ με δικές της ενέργειες, προχώρησε σε αμμοδιανομή σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο, καθώς και στην απαιτούμενη επανασπορά του.

Την Τρίτη 02 Ιανουαρίου η επιτροπή της Λίγκας πραγματοποίησε έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και ενώ την ίδια μέρα ορίστηκε κανονικά το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ως έδρα του αγώνα με τον Διαγόρα, την Τετάρτη, ως δια μαγείας το γήπεδο μας κρίθηκε ακατάλληλο.

Μια απόφαση που προκαλεί σε όλους μας πολλά ερωτηματικά και δυστυχώς αναγκάζει την ομάδα μας να μετακομίσει σε άλλο γήπεδο για ένα κρίσιμο και καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι. Ως διοίκηση θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, όσο δαπανηρές και αν είναι αυτές σε δύσκολες οικονομικά εποχές και πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή του Αιγάλεω θα σταθεί δίπλα μας, προκειμένου το «Σταύρος Μαυροθαλασσιτης» σύντομα να αποτελεί ξανά το στολίδι της πόλης μας».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”