Πέντε συλλήψεις στη Ρόδο το τελευταίο τριήμερο για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ληστεία και μικροποσότητα ναρκωτικών

Πέντε συλλήψεις στη Ρόδο το τελευταίο τριήμερο για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ληστεία και μικροποσότητα ναρκωτικών

Πέντε συλλήψεις στη Ρόδο το τελευταίο τριήμερο για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ληστεία και μικροποσότητα ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1110 ΦΟΡΕΣ

Στη σύλληψη πέντε ατόμων σε πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις προέβησαν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου το τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα:

  • Την 05-01-2024 το απόγευμα  συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Φ.  υπό την επήρεια αλκοόλ.
  • Την 06-01-2024 πρώτες πρωινές  ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 23χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.
  • Την 06-01-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 38χρονος ημεδαπός, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσε βίαια κινητό τηλέφωνο από 41χρονο ημεδαπό ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών.
  • Την 06-01-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες
    αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 39χρονος αλλοδαπός γιατί οδηγούσε επικίνδυνα Ι.Χ.Ε., σε κατάσταση μέθης, χωρίς άδεια οδήγησης και κατά τον έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει.
  • Την 07-01-2024 το βράδυ  συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 34χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2,9- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο ακόμα συλλήψεις σε Λέρο και Κω

Στα νησιά της Κω και της Λέρου, επιπλέον, στις 6 Ιανουαρίου 2023, συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα για σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στη χώρα. Ειδικότερα,

  • Την 06-01-2024  το μεσημέρι συνελήφθη στην Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 30χρονη ημεδαπή γιατί ζώο συντροφιάς που ήταν υπό τη επιτήρηση της επιτέθηκε και τραυμάτισε 51χρονη ημεδαπή.
  • Την 06-01-2024 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών