Γιώργος Ξύπας: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα!»

Γιώργος Ξύπας: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα!»

Γιώργος Ξύπας: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2840 ΦΟΡΕΣ

Πικραμένος από την απόφαση της Διοίκησης για να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί του, είναι ο πρώην πλέον τεχνικός της Δήμητρας Δαματριάς, Γιώργος Ξύπας. Αν και δεν είχε διάθεση να μπει σε λεπτομέρειες, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε και τα εξής:

«Είναι μία κατάσταση την οποία έχω ξαναζήσει και προφανώς θα τη ζήσω ξανά και στο μέλλον, όσο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν πέφτω λοιπόν από τα σύννεφα.

Δυστυχώς τα πράγματα αρκετές φορές δεν είναι όπως τα περιμένουμε. Για εμένα το κεφάλαιο Δήμητρα έχει κλείσει. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα για το θέμα αυτό. Κάθε απόφαση είναι σεβαστή».

Ο ίδιος μιλώντας για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, δηλώνει ικανοποιημένος:

«Είμαστε τέσσερις πόντους μακριά από την 1η θέση της βαθμολογίας ενώ και στο κύπελλο προχωράμε έχοντας μάλιστα αποκλείσει ομάδα της Α’ Κατηγορίας. Είχαμε πολλά αγωνιστικά και γηπεδικά προβλήματα, τα οποία τα ξεπεράσαμε. Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μας».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα