Ουρές και ταλαιπωρία για τους πολίτες

Ουρές και ταλαιπωρία για τους πολίτες

Ουρές και ταλαιπωρία για τους πολίτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3551 ΦΟΡΕΣ

Αδιαφορία από τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ

Συνεχίζονται οι ουρές ταλαιπωρίας και αγανάκτησης στο νησί της Ρόδου με τους συναλλασσόμενους ν’ αγανακτούν έξω από τα ταχυδρομικά γραφεία των ΕΛΤΑ, χωρίς ωστόσο να... συγκινείται κανείς από τους επιτελείς σε κεντρικό επίπεδο.

Τη σχετική φωτογραφία που αποτυπώνει μέρος του προβλήματος, απέστειλαν χθες το πρωί αναγνώστες μας, από το Ταχυδρομείο της Ιαλυσού. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και σε πολλά άλλα ταχυδρομεία του νησιού μας, στα οποία οι συμπολίτες μας περιμένουν, στριμώχνονται, αγανακτούν και ταλαιπωρούνται!

Η αιτία βεβαίως, αντιστοιχεί στον αυξημένο όγκο δουλειάς και τη συρρίκνωση του προσωπικού που υφίστανται τα ταχυδρομικά γραφεία σε ολόκληρο το νησί.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σημερινή εικόνα που παρουσιάζεται στο Ταχυδρομείο της Ιαλυσού, στο οποίο, ο χρόνος αναμονής σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων, ξεπερνά τη μία τουλάχιστον ώρα.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα ταχυδρομικά γραφεία, με την ένταση να κορυφώνεται καθημερινά και τις διαμαρτυρίες των πολιτών να πολλαπλασιάζονται. Την ίδια ώρα, τα κεντρικά των ΕΛΤΑ μειώνουν τον αριθμό προσωπικού και κλείνουν γραφεία που εξυπηρετούσαν εκατοντάδες συμπολίτες μας. 

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»