Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: «Βαριά» ήττα για τον Άγιο Γεώργιο στην Κω

Α’ Κατηγορία  ΕΠΣΔ: «Βαριά» ήττα για τον Άγιο Γεώργιο στην Κω

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: «Βαριά» ήττα για τον Άγιο Γεώργιο στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 712 ΦΟΡΕΣ

Με δύο παιχνίδια που έγιναν χθες στο νησί της Κω, έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.


Η Δόξα Καρδάμαινας επικράτησε με 7 – 3 του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. ΠΑΟΚ Κω και Κλεάνθης έμειναν στο 1 – 1. Στο παιχνίδι της Καρδάμαινας, ο «Άγιος» προηγήθηκε στο 10’ (0 – 1) με τέρμα του Μασάδο αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα (14’) ο Χατζηφούντας έκανε το 1 – 1 και στο 18’ ο Ζερβός πέτυχε νωρίς νωρίς την ανατροπή (2 – 1).


Ο Χατζηφούντας στο 20’ έκανε το 3 – 1 και ο Μποϊλής στο 21’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 27’ ο Ζερβός στο 5 – 1. Ο Μασάσο με πέναλτι στο 45’ μείωσε σε 5 – 2 αλλά στο 63’ ο Ζερβός έκανε το 6 – 2. Ο Μασάσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85’ έκανε χατ τρικ (6 – 3 το οποίο όπως δεν έφτανε έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για να δώσει κάτι περισσότερο στην ομάδα της Μαλώνας. Στο 88’ ο Χατζηφούντας διαμόρφωσε το τελικό 7 – 3.


Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, ο Φονσέκα άνοιξε το σκορ στο 10’ για τον ΠΑΟΚ Κω αλλά ο Ζαφειρόπουλος έκανε στο 45’ το 1 – 1 για τον Κλεάνθη που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Παιχνίδι Κυπέλλου στο ΕΑΚ
Σημειώνεται, ότι σήμερα στις 5.30 στο Ενωσιακό γήπεδο, η Α.Ε. Κατταβιάς θα παίξει κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου στο πλαίσιο της συνέχειας του Κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Διαιτητής θα είναι ο Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του οι Παρθενίδης και Αυγενικού. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Ζωάννου και διαιτησίας ο Βαγγέλης Κατσιδώνης.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης