Γιάννης Μωραΐτης: «Τα παιδιά από μικρά πρέπει ν’ αποκτούν αθλητικές εμπειρίες»

Γιάννης Μωραΐτης:  «Τα παιδιά από μικρά πρέπει ν’ αποκτούν αθλητικές εμπειρίες»

Γιάννης Μωραΐτης: «Τα παιδιά από μικρά πρέπει ν’ αποκτούν αθλητικές εμπειρίες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1063 ΦΟΡΕΣ

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο. Κολοσσός Γιάννης Μωραΐτης αναφέρθηκε στη συμμετοχή των αναπτυξιακών τμημάτων σε Πάτρα, Λουτράκι και Αθήνα, όπου έδωσαν μία σειρά από φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματός μας, αποφασίσαμε εδώ και καιρό να κάνουμε σημαντικά ταξίδια εκτός Ρόδου και Δωδεκανήσου για να μπορέσουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας σε Αθήνα, Πάτρα και Λουτράκι.

Θεωρούμε, ότι τα παιδιά από μικρά πρέπει ν’ αποκτούν εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις και να βιώνουν τα όμορφα συναισθήματα που κρύβει πάντα μία αποστολή.

Έτσι και φέτος, πιστοί στο πλάνο και στη φιλοσοφία μας, την εορταστική περίοδο, οι νεανίδες, οι παίδες και οι παμπαίδες μας είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Οι νεανίδες και οι παίδες μας συμμετείχαν στο “Promitheas Park Tournaments” στην Πάτρα, ενώ οι παμπαίδες μας βρέθηκαν στην Αθήνα και στο Λουτράκι, όπου έδωσαν σημαντικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Τα παιδιά είχαν υποδειγματική συμπεριφορά εντός και εκτός παρκέ, ήταν συγκεντρωμένα και συνδύασαν το μπάσκετ με δραστηριότητες και εκτός παρκέ.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, αυτός ήταν και ο στόχος μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές αλλά πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους με σωστή συμπεριφορά στην κοινωνία μας και μαζί με τις οικογένειες των παιδιών, να βάλουμε ένα σωστό λιθαράκι στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο αθλητικό κομμάτι.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν από την ομάδα μας, ετοιμάζουμε κι άλλα ταξίδια και πλέον το βάρος δίνεται στις προπονήσεις και στα τοπικά πρωταθλήματα».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης