Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία για Κρήτη

Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία για Κρήτη

Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία για Κρήτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 681 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία τους για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά ολοκληρώνουν σήμερα οι παίκτες του Διαγόρα. Η αποστολή της ομάδας του νησιού μας αναχωρεί το απόγευμα για την Κρήτη και είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός Θωμάς Γράφας, δεν μπορεί ουσιαστικά να υπολογίζει μόνο στον Πάρντο, ο οποίος έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες, με τον σύλλογο να έχει επιλέξει το παιχνίδι αυτό για να εκτίσει την ποινή του. Στη διάθεση του προπονητή είναι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Wiktor Matyjewicz και ο Αντώνης Δερμιτζάκης.

Παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στο Αιγάλεω, οι «κυανέρυθροι» είναι σε καλή κατάσταση και είναι πανέτοιμοι να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ξέρουν, ότι το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ωστόσο άπαντες είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε, ότι τα Χανιά βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Εντός έδρας δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Έχουν μόνο νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στον Ιωνικό.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”