Χρυσαφικά αξίας 18.500 ευρώ έκλεψαν 4 ανήλικοι Ρομά

Χρυσαφικά αξίας 18.500 ευρώ έκλεψαν 4 ανήλικοι Ρομά

Χρυσαφικά αξίας 18.500 ευρώ έκλεψαν 4 ανήλικοι Ρομά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1094 ΦΟΡΕΣ

Διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 18.500 ευρώ αφαίρεσαν από κατοικία στη Ρόδο, τέσσερις ανήλικοι Ρομά, οι οποίοι στη συνέχεια έκρυψαν μέρος των κλοπιμαίων κοντά στον καταυλισμό τους!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι και εντόπισαν, μετά από υπόδειξη των ανήλικων δραστών, μέρος των κλοπιμαίων!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τέσσερις νεαρούς άνδρες ηλικίας 14, 16, 17 και 18 ετών, οι οποίοι παραμονή Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου 2023) μπήκαν σε κατοικία στην πόλη της Ρόδου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν διάφορα χρυσά κοσμήματα και ρολόγια, συνολικής αξίας 18.500 ευρώ κατά δήλωση του παθόντος.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας, χθες το πρωί, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντόπισαν τους νεαρούς Ρομά αλλά και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν κρύψει τα κλοπιμαία σε σημείο κοντά στον καταυλισμό που διαμένουν στο Καρακόνερο, και μετά από υπόδειξή τους οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί περίπου τα μισά τιμαλφή, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Διαβάστε ακόμη

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών

Θάνατος 68χρονης λουόμενης στη Ρόδο

Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Για οπαδική βία θα δικαστεί 43χρονος