Η Ξενάκης Αυτοκίνητα προβαίνει σε στρατηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο Ιάπωνα: τη Suzuki

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα προβαίνει σε στρατηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο Ιάπωνα: τη Suzuki

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα προβαίνει σε στρατηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο Ιάπωνα: τη Suzuki

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4894 ΦΟΡΕΣ

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα, ένα όνομα ταυτόσημο με την εννοια του mobility στα Δωδεκάνησα, ανακοίνωσε πρόσφατα μία σημαντική συμφωνία με την εταιρεία Suzuki, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της ως ηγέτιδα στην τοπική αγορά αυτοκινήτων.

Με όραμα να είναι «Η Ηγέτιδα Εταιρεία Αυτοκίνησης στα Δωδεκάνησα με άψογα καταρτισμένο προσωπικό και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις», η Ξενάκης Αυτοκίνητα έχει καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή του κοινού για την αγορά νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Γεγονός που αποδεικνύεται χρόνο με τον χρόνο με τα συντριπτικά μερίδια αγοράς που κατακτά.

Με την προσθήκη της Ξενάκης Moto το 2018, η εταιρεία επεκτάθηκε και στον τομέα των δικύκλων, εκπροσωπώντας μάρκες όπως, η Yamaha, Honda και Royal Enfield και CFMoto. Η συνεργασία με τη Suzuki αποτελεί ένα νέο ορόσημο για την Ξενάκης.

Στην έκθεση της Suzuki στο 7ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου θα ανακαλύψετε δημοφιλή μοντέλα όπως το Vitara, Ignis, Swift, S-CROSS και Jimny, γνωστά για την αξιοπιστία και το στυλ τους και με δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης.

Στο 7ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου, η Ξενάκης Moto θα διαθέτει και τις μοτοσικλέτες Suzuki, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές για τους λάτρεις των δίτροχων.

Με την κίνηση αυτή, η Ξενάκης Αυτοκίνητα δίδει ακόμα περισσότερο έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και την υβριδική τεχνολογία, προσαρμοζόμενη στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της αγοράς, καθώς τα περισσότερα από τα μοντέλα της Suzuki είναι εφοδιασμένα με υβριδική τεχνολογία, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία δεν είναι μόνο ένδειξη της ανάπτυξης της Ξενάκης Αυτοκίνητα, αλλά και ένα σημαντικό γεγονός για την αγορά αυτοκινήτων των Δωδεκανήσων. Αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για ποιότητα, καινοτομία και ικανοποίηση του πελάτη, αξίες που αποτελούν τη βάση και τον πυρήνα της Ξενάκης Αυτοκίνητα.

Καθώς η Ξενάκης Αυτοκίνητα συνεχίζει να προχωρά μπροστά, το ταξίδι της δεν αφορά μόνο στην πώληση οχημάτων· πρόκειται για τη δημιουργία μιας ασύγκριτης mobility σχέσης και εμπειρίας με τον Δωδεκανήσιο.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus