Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Η Νίσυρος μπροστά, το 2024

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Η Νίσυρος μπροστά, το 2024

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Η Νίσυρος μπροστά, το 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 858 ΦΟΡΕΣ

Ο δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος,εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην αυγή του 2024 η Νίσυρος είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που φέρνει η νέα χρονιά στηριζόμενη σε γερά θεμέλια που έκτισε τα τελευταία χρόνια η Δημοτική αρχή.

Η χρονιά του 2023 έφυγε γεμάτη έργο και επιτυχίες, με τη μεγαλύτερη επιτυχία για τη Νίσυρο την επανεκλογή της Δημοτικής αρχής της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ), που εξασφαλίζει τη συνέχιση όλων των έργων, που απέτρεψε την επιστροφή στο παρελθόν και την απραξία.

Το 2024 είναι εδώ, γεμάτο ελπίδες ότι θα έλθουν ακόμη καλύτερες μέρες. Το έργο για την πρόοδο της Νισύρου απαιτεί περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερο μόχθο από όλους μας, για να υλοποιήσουμε, να κάνουμε πράξη όλα τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί τα δύο προηγούμενα έτη, και να τα ολοκληρώσουμε.

Η Νίσυρος έχει μπεί σε ένα δρόμο ανάπτυξης και προόδου που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Ο δρόμος αυτός τώρα οδηγεί στην επόμενη κορυφή, στους επόμενους στόχους, και έχουμε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, με νέο Δ.Σ., με νέο αίμα, με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά. Όρεξη να προχωρήσουμε όλοι μαζί χέρι-χέρι για να ολοκληρώσουμε την μονάδα βιολογικού καθαρισμού, να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση των Ιαματικών Λουτρών, να φέρουμε εις πέρας τα νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης του Μανδρακίου και των Πάλων, να ξεκινήσουμε την κατασκευή του νέου λιμανιού στο Μανδράκι, να επιλύσουνε το πρόβλημα της μαρίνας των Πάλων, να ολοκληρώσουμε όλες τις παρεμβάσεις για ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, να επεκτείνουμε το δίκτυο ύδρευσης και το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού σε όλα τα σημεία του νησιού κ.α.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ βεβαρημένη ατζέντα που απαιτεί πολύ δουλειά, απαιτεί συνοχή και εγρήγορση από όλους μας στη Δημοτική αρχή και την παράταξη μας.

Αυτό που απομένει είναι να ελπίσουμε ότι η χρονιά του 2024 να κυλήσει χωρίς νέες πανδημίες και χωρίς πολέμους.

Χριστοφής Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

Διαβάστε ακόμη

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»