Τρεις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 946 ΦΟΡΕΣ

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Ρόδο καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Πρόκειται για έναν 48χρονο ο οποίος εκτός από την ποσότητα κοκαΐνης κατείχε και μία ζυγαριά ακριβείας και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, αλλά και έναν 19χρονο που βρέθηκε με μικρή ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, η πρώτη υπόθεση που αφορά τον 48χρονο άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου όταν περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν και του διενήργησαν έλεγχο κατά τον οποίο και βρήκαν στην κατοχή του 2,9 γραμμ. κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τα ναρκωτικά και η ζυγαριά κατασχέθηκαν. Σήμερα ο συλληφθείς συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Άκη Δημητριάδη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του, τον παρέπεμψε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Η δίκη του 48χρονου αναβλήθηκε για μεθαύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη υπόθεση, σε αυτή κατηγορείται 19χρονος ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον 19χρονο βρέθηκε να κατέχει 3,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος του νεαρού συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Σύλληψη και στην Κω

Αλλά και στην Κω συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 17χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,3 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε αρμοδίως και κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών