Στο δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου Blue Sapphire εντάσσεται και η Λέρος

Στο δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου Blue Sapphire εντάσσεται και η Λέρος

Στο δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου Blue Sapphire εντάσσεται και η Λέρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1312 ΦΟΡΕΣ

Ο δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε πως το κρουαζιερόπλοιο Blue Sapphire που ξεκινά από το Τσεσμέ της Τουρκίας έχει εντάξει πλέον στο δρομολόγιό του και το λιμάνι στο Λακκί της Λέρου, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, καθώς το κρουαζιερόπλοιο έχει ήδη προγραμματίσει 40 προσεγγίσεις στο λιμάνι της Λέρου, ενώ έχει χωρητικότητα έως 780 επιβάτες. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωττάκης γράφει σε δημοσίευσή του τα ακόλουθα:

Μετά από δυο μήνες επαφών είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από τις 19 Μαΐου έως και τις 19 Οκτωβρίου κάθε Τρίτη και Σάββατο θα προσεγγίζει στον κόλπο των Αλίντων ή στον κόλπο του Λακκιού, κρουαζιερόπλοιο μήκους 195 μέτρων με 780 επιβάτες.

Σύνολο προσεγγίσεων 40.

Το δρομολόγιο του πλοίου θα είναι ΤΣΕΣΜΕ-ΡΟΔΟΣ-ΚΩΣ-ΛΕΡΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΤΣΕΣΜΕ.

ΗΔΗ ΠΡΟΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου στο πρακτορείο Astoria Travel της Πάτμου ιδιοκτησίας Ιωάννη Καμαράτου στις εκπροσώπους του πρακτορείου Ελένη Σαντούκο και Αριάδνη Μέγιερ, στην ιδιοκτήτρια εταιρία των πλοίων Cruise ship Blue Sapphire και τον αρχιπλοίαρχο της εταιρίας Yasin Cucluk. Η επίσκεψη τους προχθές στο γραφείο μου με συνεργάτες μου και εκπροσώπου του λιμεναρχείου Λέρου ήταν καθοριστική ώστε να επιβεβαιωθεί η τελική ένταξη της Λέρου στην ως άνω κρουαζιέρα.

Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού και της επισκεψιμότητας του νησιού μας.Αντιλαμβάνεστε τις ενέργειες που πρέπει ο Δήμος να κάνει για την αξιοπρεπή υποδοχή των τουριστών, π.χ: απόλυτη τάξη στα λιμάνια, καθαριότητα, τρόπος μετακίνησης, συμπεριφορές κλπ. Με το καλό και τα επόμενα! 

Διαβάστε ακόμη

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου