Χρήστος Χριστοφής: «Έφυγαν σαν κύριοι, είναι συκοφάντες!»

Χρήστος Χριστοφής: «Έφυγαν σαν κύριοι, είναι συκοφάντες!»

Χρήστος Χριστοφής: «Έφυγαν σαν κύριοι, είναι συκοφάντες!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2877 ΦΟΡΕΣ

Νομικά κατά της Ελλάς Σύρου σκέφτεται να κινηθεί ο ΑΕΡΑ κάνοντας λόγο, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, για «συκοφαντίες» και «ζούγκλα» στο γήπεδο Αφάντου κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Είναι κάτι που αποκάλυψε μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Χριστοφής, προσθέτοντας πως «τα μέλη της αποστολής της Ελλάς Σύρου έφυγαν σαν κύριοι από το γήπεδο».

Ο ίδιος, επισήμανε και τα εξής:

«Σαν ΑΕΡΑ δεν έχουμε κάνει ποτέ ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν μέσα στα γήπεδα, παρόλο που αδικηθήκαμε πολλές φορές. Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τις τιμωρίες των εκάστοτε υπευθύνων.

Αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι στη Σύρο, θέλω να τονίσω ότι ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε κανένας μας. Παρότι πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε και παρότι φίλαθλοι έβριζαν παίκτη της ομάδας μας, δεν ακούστηκε η δική μας φωνή».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Αφάντου, τόνισε:

«Οι κύριοι της Σύρου και τα μέλη του Δ.Σ. ήταν προκλητικοί από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε κάθε απόφαση του διαιτητή εναντίον τους, έβριζαν δήθεν.

Επιπρόσθετα πρέπει να πω και το εξής.

Δεν ξέρει κανείς από πού είναι ο δικός μας προπονητής. Εμείς όμως μάθαμε ότι ο προπονητής της Ελλάς Σύρου είναι από τη Μάνη. Προκαλούσε την εξέδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα λέγοντας ότι είναι από τη Μάνη.

Και ρωτάω. Έχει καμιά δουλειά να μιλάει με την εξέδρα; Ο διαιτητής τι έκανε άραγε;»

Ο Χρήστος Χριστοφής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Μπορεί να μας πει κάποιος φίλαθλος οποιασδήποτε άλλης ομάδας από πού είναι ο προπονητής μας;

Μπορεί να μας πει κάποιος από τις άλλες ομάδες που έχουμε παίξει αν παίκτης μας έχει κάνει ποτέ άσεμνη χειρονομία, όπως αυτή του σέντερ μπακ της Ελλάς Σύρου που μας έδειχνε επανειλημμένα τα γεννητικά του όργανα;

Μπορεί να μας πει κανείς αν παίκτης της ομάδας επιτέθηκε ποτέ φραστικά έξω από τα αποδυτήρια, όπως έκανε παίκτης τους; Έφυγαν από το γήπεδο σαν κύριοι και εκ των υστέρων λένε ό,τι θέλουν.

Επικαλούμαστε την μαρτυρία του παρατηρητή, των αστυνομικών καθώς και το ίδιο το φύλλο αγώνα αν έγινε το παραμικρό. Θέλω επίσης να ρωτήσω τους αρμόδιους, ποιοι υπηρέτησαν μαζί επί τέσσερα χρόνια στο ίδιο γραφείο;».

Σε ερώτηση για το τι θέλει να πει σχετικά με το τελευταίο του σχόλιο, δεν ήθελε ν’ αναφέρει λεπτομέρειες.

Πρόσθεσε πάντως πως «επιφυλασσόμαστε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα εναντίον του σωματείου της Ελλάς Σύρου για το συκοφαντικό τους δημοσίευμα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.