«Αυτοκτονία» για την Α.Ε. Κατταβιάς!

«Αυτοκτονία» για την Α.Ε. Κατταβιάς!

«Αυτοκτονία» για την Α.Ε. Κατταβιάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα από τα χέρια της έχασε η Α.Ε. Κατταβιάς, η οποία δεν μπόρεσε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στη Δόξα Καρδάμαινας.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν με δύο παίκτες παραπάνω (!) και δέχθηκαν την ισοφάριση με πέναλτι στο 88’, μπορεί να αντιληφθεί ότι… αυτοκτόνησαν σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Οι Κώοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 22’ (αποβλήθηκε ο Μανώλης Χατζηφούντας για εξύβριση αντιπάλου) και με εννέα στο 55’ (είδε τη δεύτερη κάρτα για κράτημα ο Πης).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δρακόπουλο (1 – 0) στο 65’. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 1 – 1 στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση, πέναλτι του Ζερβού.

Η εσχάτη των ποινών δόθηκε μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Δράμη στον Χατζηπαναγιώτη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Στεφανάκης, Καραγιάννης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Μαυρουδής, Ικονόμι (71’ Φορτομάρης), Δράμη, Τσούλλος, Γαμπιεράκης, Δρακόπουλος, Καρίπης (71’ Κουλιμπαλί), Κούτσι, Πάπα, Στεργιόπουλος, Πολυχρόνης.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Κορκής (84’ Σπύρου), Χ. Χατζηφούντας, Παπαβασιλείου, Β. Πης, Κουρζής (84’ Κάτση), Ι. Πης (65’ Ζιώγας), Συνεσίου (58’ Μποϊλής), Ζερβός, Μ. Χατζηφούντας.

Νίκη για τον Διαγόρα Βατίου
Με ένα τέρμα που σημείωσε ο Τόλη στο 65’, ο Διαγόρας έκαμψε στο Βάτι την αντίσταση του ΠΑΟΚ Κω, κερδίζοντας με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής. Η ομάδα της Κω παραμένει χωρίς βαθμό όταν αγωνίζεται εκτός του νησιού του Ιπποκράτη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Πηδιάκης και Κασιώτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Παπαβεργής, Καλογήρου, Τσιώνης, Έλληνας (66’ Τζιπιζίδης), Αυγενικού. Λάππας, Μικιού (85’ Πεταυράκης), Βογιατζής (66’ Κριεζής), Λυκοπάντης, Kazellari, Κασιμάτης.

ΠΑΟΚ ΚΩ: Κονταντώνης, Ραμολάι, Βογιατζής, Φονσέκα, Αππάς, Ζήκος (90’ Σώνο), Μαργαρίτης, Hysi, Κεφαλιανός, Ευσταθιάδης (55’ Αλεξούδης), Καλιαμπός).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”