Ακυρώθηκαν τα πρακτικά εκλογής προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής δήμου Λέρου

Ακυρώθηκαν τα πρακτικά εκλογής προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής δήμου Λέρου

Ακυρώθηκαν τα πρακτικά εκλογής προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής δήμου Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1116 ΦΟΡΕΣ

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που υπογράφει η γενική γραμματέας Μαριάννα Νικολαϊδου ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι αποφάσεις που περιλαμβάνονται στο υπ. αριθ. 1/07-01-2024 πρακτικό περί εκλογής των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Λέρου αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της απόφασης, η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λέρου για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Λέρου, για το χρονικό διάστημα από 02-01-2024 έως και 30-06- 2026, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου, κατόπιν της υπ’ αριθ. πρωτ. 28/3-1-2024 πρόσκλησης του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου του συνδυασμού του δημάρχου, κ. Παϊσιου Ιωάννη, και όχι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον οικισμό Πλάτανο στην έδρα του δήμου, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 96 του ν. 3463/06 (114/Α΄/08-06-2006) «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας» και των διαλαμβανομένων στο άρθρο 6 του υπ’ αριθ. 16852/06-04-2011 (661/Β΄/20-04-2011) Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου του ΥΠ.ΕΣ.Α. & Η.Δ.

Διαβάστε ακόμη

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου