Διαγόρας: Να αξιοποιήσει και πάλι την έδρα του

Διαγόρας: Να αξιοποιήσει και πάλι την έδρα του

Διαγόρας: Να αξιοποιήσει και πάλι την έδρα του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 792 ΦΟΡΕΣ

Με προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», συνέχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο μεγάλος στόχος του Διαγόρα είναι να μπορέσει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις μετά από δύο αποτυχημένα εκτός έδρας παιχνίδια και φυσικά να διατηρήσει το αήττητο της έδρας.
Ο «γηραιός», μέχρι στιγμής, τα έχει πάει πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στη Ρόδο. Και αυτό διότι σε έξι παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, «μετράει» έξι ισάριθμες νίκες, στατιστικό που, αν μη τι άλλο, φανερώνει πολλά.


Ο Διαγόρας, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2024 λοιπόν, θέλει να διευρύνει αυτό το σερί πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της νέας χρονιάς και παίρνοντας έτσι βαθιές ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο τεχνικός Θωμάς Γράφας, μετά από καιρό μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Αντεσίνα Γκάτα, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο παίκτης, υπενθυμίζουμε, ότι δεν μπόρεσε να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή και ο Πάρντο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί και είναι και πάλι διαθέσιμος.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων