Πρωταγωνιστής ο Ροδήλιος στις βραβεύσεις της ΕΟΠ!

Πρωταγωνιστής ο Ροδήλιος στις βραβεύσεις της ΕΟΠ!

Πρωταγωνιστής ο Ροδήλιος στις βραβεύσεις της ΕΟΠ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1543 ΦΟΡΕΣ

Στις 3 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων στην ποδηλασία το 2023 από την ΕΟΠ.

Εκεί θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Ροδήλιος, καθώς έχουν προσκληθεί οι Σταμάτης Σαββάκης, Μιλτιάδης Χαρόβας, Αναστάσιος Νόβας, και Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη, αφού και είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στα αγωνίσματα δρόμου και πίστας.

Η ανακοίνωση του Ροδήλιου:
«Πρόσκληση για τη βράβευσή τους από την Ε.Ο. Ποδηλασίας, ως κορυφαίοι του 2023 έλαβαν τρείς αθλητές και μια αθλήτρια του Ροδήλιου και συγκεκριμένα: Οι Σαββάκης Σταμάτης, Χαρόβας Μιλτιάδης, Νόβας Αναστάσης και Παπαδημητρίου - Σταμπόρη Ειρήνη.

Οι δύο πρώτοι, ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την έκτη θέση στο αγώνισμα του Ομαδικού Σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Νέων 2023.

Ο Αναστάσης Νόβας ήταν Πανελληνιονίκης στην Αντοχή και δεύτερος στην Ατομική Χρονομέτρηση του Πρωταθλήματος 2023 στην κατηγορία Παμπαίδων, ενώ συγκέντρωσε και την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία του.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη «σάρωσε» τις διακρίσεις, κερδίζοντας την πέμπτη θέση στην Αντοχή του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεολαίας στο Μάριμπορ, αναδείχθηκε πρώτη Βαλκανιονίκης στην Αντοχή και την Ατομική Χρονομέτρηση στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Θεσσαλία, πρώτη Πανελληνιονίκης μία εβδομάδα αργότερα στον Αστακό σε Αντοχή κι Ατομική Χρονομέτρηση και πάλι, ενώ νωρίτερα στη χρονιά, είχε πάρει και έξι φανέλες Πρωταθλήτριας Ελλάδος στην πίστα και φυσιολογικά, συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από κάθε άλλη Ελληνίδα Κορασίδα.

Ο Ροδήλιος χαίρεται σύσσωμος για τις διακρίσεις των αθλητών του και τους συγχαίρει για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα και εύχεται ακόμα σπουδαιότερες διακρίσεις στο μέλλον, αρχίζοντας από το 2024!»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων