ΑΣ Ρόδος: Γενικό «λίφτινγκ» για τον τίτλο!

ΑΣ Ρόδος: Γενικό «λίφτινγκ» για τον τίτλο!

ΑΣ Ρόδος: Γενικό «λίφτινγκ» για τον τίτλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 706 ΦΟΡΕΣ

Σε γενικό… λίφτινγκ είναι φανερό πως προχωράει η ομάδα της Ρόδου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με φανερή πρόθεση να κάνει σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να βρει το κατάλληλο «σχήμα» που θα μπορέσει να υλοποιήσει το μεγάλο όραμα της ανόδου, η Διοίκηση προχωράει στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Εκτός από τους παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για την απόκτηση και του Μιχάλη Ζανάκη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Καμπανιακού. Στο παρελθόν είχε περάσει από τον Ηρακλή, την ΑΠΕ Λαγκαδά, τον Αιγινιακό, τον Απόλλωνα Λάρισας, την Επισκοπή και τον Μακεδονικό. Αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ με τα «ελάφια» να περιμένουν πολλά απ’ αυτόν.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Ρόδος έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής και επίσημα, την απόκτηση των Κωνσταντίνου Καρδάμη, Χρήστου Γκολφινόπουλου, Κώστα Λίμα και Ηλία Τουρκοχωρίτη.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Εράνη Φιλιατρών, όπου μοναδικός στόχος, βέβαια, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι δύσκολη για την ομάδα του νησιού μας, αλλά υπάρχει η πίστη ότι θα μπορέσει να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς καλύπτοντας τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων