Αρκετά θέματα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής

Αρκετά θέματα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής

Αρκετά θέματα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 898 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου πρόκειται να συνεδριάσει η Περιφερειακή Επιτροπή με πλήθος θεμάτων στην Ημερήσια Διάταξη.

Ειδικότερα τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι τα εξής:
1. Εκλογή αντιπροέδρου Περιφερειακής Επιτροπής, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
2. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Σήμανση – Ασφάλιση Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Ρόδου».


3. Έγκριση μελέτης, όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή νέων υδρογεωτρήσεων και των δικτύων μεταφοράς πόσιμου νερού για τις ανάγκες του οικισμού Λιβαδίων δήμου Τήλου».


4. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση με τίτλο «Ανάπτυξη Νησιωτικών Λιμενικών Υποδομών» του Προγράμματος «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» 2021- 2027 για την υλοποίηση του έργου: “Επέκταση και αναβάθμιση λιμένα Καμείρου ν. Ρόδου”.


5. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση με τίτλο «Ανάπτυξη Νησιωτικών Λιμενικών Υποδομών» του Προγράμματος «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» 2021-2027 για την υλοποίηση του έργου: “Επέκταση και αναβάθμιση λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου”.


6. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση με τίτλο
«Δίκτυα αποχέτευσης, αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και νέες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων σε τουριστικές και οικολογικά ευαίσθητες περιοχές» του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027 για την ολοκλήρωση του έργου “Εγκατάσταση Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων δήμου Χάλκης’’.


7. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση με τίτλο «Ολοκλήρωση των υποδομών επεξεργασίας λυμάτων για οικισμούς Γ΄ Προτεραιότητας» του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027 για την ολοκλήρωση του έργου «Δίκτυα αποχέτευσης και ΕΕΛ δήμου Σύμης».
8. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης της πράξης «Δίκτυα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) Απολλωνίας και Αρτεμώνα δήμου Σίφνου» για ένταξη στο ΠΕΠ Νότιο Αιγαίο 2021-2027.


9. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης της πράξης «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων δήμου Κέας» για ένταξη στο ΠΕΠ Νότιο Αιγαίο 2021-2027.


10. Λήψη Απόφασης για την υποβολή προτάσεων, εκ μέρους της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χρηματοδότησης στην Πρόσκληση με τίτλο «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» «Υλοποίηση Πλέγματος Δράσεων για την αντιμετώπιση της Υλικής Στέρησης με παροχή Τροφίμων ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) προς τους απόρους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, με παράλληλη στοχευμένη παροχή Συνοδευτικών Μέτρων προς υποστήριξη της Κοινωνικής ένταξής τους».


11. Λήψη απόφασης επί του ενιαίου πρακτικού (1ου & 2ου Σταδίου - ανάδειξης προσωρινού μειοδότη και κατακύρωσης του διαγωνισμού) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με αύξων συστημικό αριθ. 205254 για το έργο: «Κατεπείγουσα άρση βλαβών οδικού δικτύου ΠΕ Ρόδου εξαιτίας της θεομηνίας 22-11-2023».


12. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο Στάδιο: Αποσφράγιση (υπό)φακέλων: «Δικαιολογητικά
Συμμετοχής» & «Τεχνική Προσφορά - Μελέτη») διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α συστήματος 203099 του έργου: «Κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), μονάδας επεξεργασίας και λοιπών έργων διαχείρισης αποβλήτων δήμου Λέρου».


13. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο Στάδιο: Αποσφράγιση (υπό)φακέλων: «Δικαιολογητικά Συμμετοχής», «Τεχνική Προσφορά - Μελέτη» και «Οικονομική Προσφορά») διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α συστήματος 203696 του έργου: «Κατασκευή της Β΄ φάσης και αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας στραγγισμάτων (ΕΕΣ) του ΧΥΤ Πάρου».


14. Έγκριση 2ου πρακτικού (2ο Στάδιο - Αποσφράγιση Οικονομικών Προσφορών:
«Αξιολόγηση - Βαθμολόγηση Οικονομικών Προσφορών») διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α συστήματος 199617,1 του υποέργου: Τεχνικός σύμβουλος για το έργο: «Κατασκευή ΧΥΤΥ Μήλου και μονάδα κομποστοποίησης βιοαποβλήτων Μήλου» (κωδικός ΟΠΣ 5002059, Υ/Ε 5).
15. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση ασφαλτικών στρώσεων οδικού δικτύου δήμου Λειψών».


16. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων δήμου Χάλκης».
17. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου δήμου Λειψών».
18.Τροποποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Καθαρισμός ρεμάτων Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Λινδίων, Νότιας Ρόδου και Ατταβύρου, για χρονικό διάστημα τριών ετών».


19. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση τμήματος επαρχιακής οδού στη θέση 14 Μάρτυρες ν. Μήλου».
20. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και δήμου Σίφνου για την τεχνική υποστήριξη στο πλαίσιο της εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη μείωσης κατολισθητικής επικινδυνότητας στα πρανή της επαρχιακής οδού Καμάρων-Απολλωνίας ν. Σίφνου».


21. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Πολιτισμού και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτρολογικές εργασίες κτιρίων Αστυνομίας Ρόδου».


22. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου Α.Ε και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Έμπωνας για το έργο: «Λειτουργία σφαγείων αρμοδιότητας ΠΝΑΙ».


23. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Χάλκης για το έργο: «Μελέτη λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης των δημοτικών κτιρίων του δήμου Χάλκης».


24. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) για το έργο: «Διερεύνηση και υποστήριξη υλοποίησης καινοτόμων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την παρακολούθηση της δομής και λειτουργίας του οδικού δικτύου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».


25. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ν. Καλύμνου για το έργο: «Επισκευή-συντήρηση κτιρίου ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ν. Καλύμνου».


26. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου για την πράξη: «Βελτίωση υποδομών δικτύου ύδρευσης δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου».


27. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και της Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου Α.Ε. για «Έργα και ενέργειας προστασίας και βελτίωσης του φυσικού περιβάλλοντος και υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα και γαστρονομίας».


28. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Έμπωνας».
29. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Ασκληπειού».


30. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Απολακκιάς».


31. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Λάρδου και εργασίες περιβάλλοντα χώρου».
32. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Διμυλιάς».


33. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Θεολόγου».


34. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Αγίων Αποστόλων».


35. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Μαλώνας».


36. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Αρχίπολης».


37. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Καλυθιών».


38. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λινδίων».


39. Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Φανών».
40. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Σύρου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Αλιφραγκή Νικολάου του Αντωνίου.


41. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Σύρου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Αλιφραγκή Ευγενίας του Νικολάου.


42. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Σύρου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Βαρθαλίτη Ελευθερίου του Ιωάννη και άλλα.


43. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Σύρου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Παπουτσά Αγγελικής του Νέστορα.
44. Τροποποίηση σύμβασης του αναδόχου Πρίντεζη Βεντούρη του Αντωνίου υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα (ταξί) σε σχολικές μονάδες της νήσου Σύρου για το σχολικό έτος 2023-2024 λόγω αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.


45. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Τήνου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Ε.ΒΕΝΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
46. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Τήνου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου ΚΤΕΛ Τήνου.


47. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Άνδρου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Μανδαράκα Παντελεήμονα του Νικολάου.


48. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του αναδόχου ΚΤΕΛ Άνδρου.
49. Τροποποίηση σύμβασης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα (ταξί) σε σχολικές μονάδες της νήσου Άνδρου για το σχολικό έτος 2023-2024 λόγω αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.


50. Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών με μισθωμένο όχημα σε σχολικές μονάδες ν. Νάξου για το σχολικό έτος 2023-2024 – αναδόχου Μουστάκη Ιουλιανής.


51. Έγκριση Προγραμματικών συμβάσεων Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το έτος 2024, στον Νομό Κυκλάδων.
52. Έγκριση πρακτικών 88,89,90,91,92 της επιτροπής για τη μεταφορά μαθητών ν. Κυκλάδων.

53. Έγκριση επιδομάτων γονικής μέριμνας για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024 των Δ/νσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.
54. Έγκριση 1ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας ανοικτού άνω των ορίων διαγωνισμού για το υποέργο «Συνέχιση της λειτουργίας του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου και ανάπτυξη του έργου με καινοτομία στον Κοινωνικό Τομέα».


55. Έγκριση πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης για την Ομάδα Γ΄ του διαγωνισμού για την προμήθεια Τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων Κω, Καλύμνου, Καρπάθου της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου για 2 έτη.


56. Έγκριση πρακτικού σταδίου (Δικαιολογητικών - Τεχνικών, Οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «Ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου (Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου) για δύο έτη».
57. Συγκρότηση επιτροπών αξιολόγησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.


58. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας TUI UK Limited Τουρισμού Κυκλάδων.
59. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας TUI UK Limited Τουρισμού Δωδεκανήσου.


60. Απόδοση και Απαλλαγή Υπόλογων ΧΕΠ 2023 Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
61. Έγκριση έκδοσης Χ.Ε.Π για προμήθεια καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων έτους 2024 - Έγκριση ορισμού υπαλλήλων ως δημοσίων υπολόγων Χ.Ε.Π.
62. Δικαστικές Υποθέσεις Δωδεκανήσου.


63. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
64. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
65. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την αποκατάσταση καταστροφών στην Π.Ε. Κυκλάδων από εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και για τις ανάγκες σίτισης- στέγασης κ.λπ. προσφύγων, έγκριση της παράτασης ισχύος του «Μητρώου εργοληπτών (εταιριών - φυσικών προσώπων)» για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών έως 31/12/2025 και του Πρακτικού Κλήρωσης των Επιτροπών Διενέργειας και Αξιολόγησης, Ενστάσεων & Προσφυγών και Παρακολούθησης- Παραλαβής εργασιών.


66. Έγκριση κίνησης οχημάτων, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
67. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών συμβούλων, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
68. Επικύρωση πρακτικών 17ης/27-11-2023 & 18ης/21-12-2023 συνεδρίασης Περιφερειακής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Συμμετέχει στη σημερινή απεργία ο Σύλλογος Υπαλλήλων του δήμου

Στην Κάρπαθο η υπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου: Με υποδέχονται με ένα "καλώς το παιδί μου"!

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»

Γ. Σάββενας, επικεφαλής ΔΚΜ: Από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν για όλους μας

Γ.Νικητιάδης : «Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τους καταναλωτές, προστατεύει αυτούς που τους παραπλανούν»

Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός στην πόλη της Ρόδου - Σε ποτάμι μετετράπησαν οι δρόμοι

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Λειψών

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 21 Μαΐου