Σ. Καρδούλια: Πολλά τα ζητήματα στην πόλη της Ρόδου

Σ. Καρδούλια: Πολλά τα ζητήματα στην πόλη της Ρόδου

Σ. Καρδούλια: Πολλά τα ζητήματα στην πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2350 ΦΟΡΕΣ

«Πυρετό» επαφών έχει ξεκινήσει η κα Σουσάνα Καρδούλια, αφότου εξελέγη πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και ορίστηκε πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του δήμου Ρόδου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα πολλά ζητήματα που έχει να διαχειριστεί και στα δύο αυτά σημαντικά πόστα.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», καταρχάς αναφορικά με τον ορισμό της στην προεδρία του Μουσείου, ως άνθρωπος που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της τέχνης, δήλωσε:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι ο φυσικός μου χώρος», παραπέμποντας και στη δήλωση του δημάρχου, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, ότι «δεν έχουμε μαγικό ραβδί».

Η ίδια αντιλαμβάνεται, ότι καλείται να διαχειριστεί, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο βέβαια, έναν εμβληματικό χώρο Πολιτισμού στην περιοχή μας, που φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες και πλουσιότερες πινακοθήκες της χώρας.

Έχει τη δική της φιλοσοφία για τη διαχείριση και ανάδειξη ενός τέτοιου χώρου-πολιτιστικού θησαυρού για τη Ρόδο, την οποία βέβαια θα κάνει πράξη πάντα υπό το πρίσμα της πολιτικής που επιθυμεί να εφαρμόσει η νέα δημοτική αρχή και στον τομέα του Πολιτισμού.

Πολλά τα ζητήματα στην πόλη
Παράλληλα, η κα Καρδούλια, στις εκλογές εξελέγη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, θέση επίσης εξαιρετικά σημαντική. Ήδη, έχει ξεκινήσει να ενημερώνεται από τις Υπηρεσίες, όπως τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και την Πολεοδομία, κάτι που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με τη Διεύθυνση Εμπορίου, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους αντιδημάρχους κ.λπ. ώστε να έχει μία πλήρη εικόνα για τα πιο πιεστικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης-τα οποία είναι πολλά, όπως το χωροταξικό, το πάρκινγκ κ.λπ.-και να προχωρήσουν, πάντα με γνώμονα την πολιτική κατεύθυνση της δημοτικής αρχής.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, έγινε μία λιτή τελετή παράδοσης-παραλαβής από την προκάτοχό της κα Μάνθα Ζιώγου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία και του δημάρχου. Τέλος, η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας ορίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς