Κοπή πίτας Ένωσης Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς

Κοπή πίτας Ένωσης Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς

Κοπή πίτας Ένωσης Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1288 ΦΟΡΕΣ

Ή Ένωση Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στη μουσική ταβέρνα «Πάμε Ψυρρή (Το Ρεμπετάδικο του Κορρέ)».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Τζένη Κρεμαστινού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής κος Γιάννης Φραγκούλης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής και πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων, κος Ιωάννης Καραϊτιανός, ο πρόεδρος του Συλλόγου εν Ελλάδι Κασίων κος Μίνος Κομνηνός, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών κος Νίκος Φλυτζάνης καθώς και οι κες Καραντώνη και Σοφού και από τον Σύλλογο Νισυρίων η κα Άννα Κορωναίου.

Τον βουλευτή Δωδεκανήσου και υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Ιωάννη Παππά, αντιπροσώπευσε ο κος Μενέλαος Μπαριανάκης. Δεν παρευρέθηκαν αλλά απέστειλαν χαιρετισμό η βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας και ο επίσης βουλευτής Δωδεκανήσου, κος Α. Βασίλειος Υψηλάντης.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας