Διαγόρας: Προβληματισμός για διαιτησία και απόδοση

Διαγόρας: Προβληματισμός για διαιτησία και απόδοση

Διαγόρας: Προβληματισμός για διαιτησία και απόδοση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 728 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στο 2024, ο Διαγόρας είναι φανερό πλέον, πως δεν μπορεί να βρει… τα πατήματά του.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Ηλιούπολη, δείχνει ότι ο «γηραιός» είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο γύρο και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να μπορέσει να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο προχθεσινό παιχνίδι, ο Διαγόρας συνάντησε μία εχθρική διαιτησία σε αρκετές περιπτώσεις της αναμέτρησης, όμως και η δική του εμφάνιση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για να μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στο να «φτιάξει» ευκαιρίες, η ομάδα της πόλης μας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι και από αυτό το παιχνίδι και πλέον δεν νιώθει καμία ασφάλεια σε ό,τι αφορά τα play out.

Υπενθυμίζουμε, ότι από την 6η θέση και κάτω (και μέχρι και την προτελευταία), οι ομάδες θα παίξουν στα play out, όπου θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες της «ειδικής» βαθμολογίας που θα προκύψει.

Υπάρχει δηλαδή, ουσιαστικά, ένας ακόμα γύρος μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει, ότι υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα.

«Φωνάζει» για τη διαιτησία
Ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, εξέδωσε η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Στον αγωνα ΠΑΕ Διαγόρας-ΠΑΕ Ηλιούπολη αναδύθηκε το πολύπλευρο διαιτητικό ταλέντο του πολυσυζητημενου κατά καιρούς και κατά κατηγορίες αρνητικά, διαιτητή Βλάχου…

Το μενού είχε απ’ όλα… και όλα κατά σύμπτωση σε βάρος μας σκανδαλωδώς…Πέναλτι ανύπαρκτο, ΒΙΝΤΕΟ φόρτωμα με 4 κίτρινες στα πρώτα 10’ στον Διαγορα για διαμαρτυρία!

Πρώτη κίτρινη στην Ηλιουπολη στο 78’ για… προστασία, ανακοπή επιθέσεών μας με ανύπαρκτα φάουλ, ακύρωση κανονικού γκολ στο 88’ με ανακάλυψη οφσάιντ (στο βίντεο παρατηρήστε ότι κανείς παίκτης την Ηλιούπολης δεν ζητάει οφσάιντ, αλλά πιάνουν το κεφάλι τους).

Με τόσα πολυεργαλεία θα κούμπωνε το πολυπόθητο διπλό…δεν υπάρχει ντροπή αλλά ασέλγεια συστηματική…

Να τον χαίρονται αυτοί που τον όρισαν και που ανερυθρίαστα ασέλγησε στα 18χρονα παλληκαράκια που αγωνίζονται στην ομάδα μας…

Οι λέξεις αξιοπρέπεια, ευπρέπεια, ισονομία, απουσίαζαν παντελώς απ’ τον πονηρό Βλάχο του αγώνα… αλλά και για ‘σας κύριοι της ΚΕΔ, αν θα συνεχίσετε να τον ορίζετε και δε τον τιμωρήσετε παραδειγματικά, θα σημαίνει πολλά για ‘μας και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο…

Η αποπομπή είναι η ελάχιστη προσφορά σας… αναμένουμε ανήσυχοι, προσβεβλημένοι, θιγμένοι και απρόκλητα ζημιωμένοι.

Πεισμωμένοι όμως είμαστε και να το θυμάστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ που σημαδεύεται 18χρονα και 19χρονα παιδιά με τις διαιτησίες σας και τα προκαθορισμένα αποτελέσματά σας, ότι η ιστορική ακριτική ομάδα του Διαγόρα μας, δεν θα είναι ποτέ έρμαιο των ορέξεών σας και των επιλογών σας, αλλά ούτε είναι πρόβατο επί σφαγή και ό,τι και να εξυφανθεί στα νοσηρά μυαλά σας, μες στους αγωνιστικούς χώρους, και μόνο, θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ!
Περιμένουμε τις ενέργειές σας!»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.