Ειδική Επιτροπή για την αξιολόγηση των υπαλλήλων ΟΤΑ

Ειδική Επιτροπή για την αξιολόγηση των υπαλλήλων ΟΤΑ

Ειδική Επιτροπή για την αξιολόγηση των υπαλλήλων ΟΤΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2654 ΦΟΡΕΣ

Ειδική Επιτροπή για την αξιολόγηση υπαλλήλων ΟΤΑ α’ βαθμού νομού Δωδεκανήσου, συγκροτήθηκε από τη γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Μαριάννα Νικολαΐδου.

Στην Απόφασή της αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συγκροτούμε την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης υπαλλήλων Ο.Τ.Α. α’ βαθμού Νομού Δωδεκανήσου ως εξής:

1. Χριστόδουλο Έλληνα του Αναστασίου, υπάλληλο του δήμου Λέρου, κλάδου Μηχανικών, ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α’, με αναπληρωτή του τον Ιωσήφ Μανιαδάκη, του Ιωάννη, υπάλληλο του δήμου Ρόδου, κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α’.

2. Ελευθέριο Αυγερινού του Γεωργίου, υπάλληλο του δήμου Ρόδου, κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, ειδικότητας ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών με βαθμό Α’, με αναπληρώτριά του τη Βεατρίκη Σέρβου του Αθανασίου, υπάλληλο του δήμου Ρόδου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού με βαθμό Α’.

3. Πηνελόπη Χατζηπαυλή του Ευαγγέλου, υπάλληλο του δήμου Κω, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Α’, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, υπάλληλο του δήμου Ρόδου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α’.

4. Ψαρά Χαράλαμπο του Νικολάου κλάδου ΠΕ 70 Εκπαιδευτικό Προσωπικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή του τον Έλληνα Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Αν. Διευθυντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ΠΕ03 Μαθηματικό, με βαθμό Α’.

Ως Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης ορίζουμε τον Χριστόδουλο Έλληνα του Αναστασίου. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, αναπληρωτή Πρόεδρο ορίζουμε το τακτικό μέλος Ελευθέριο Αυγερινού του Γεωργίου, στην περίπτωση αυτή θα συμμετέχει ως τακτικό μέλος ο Ιωσήφ Μανιαδάκης του Ιωάννη.
Γραμματέα της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης ορίζουμε τον υπάλληλο δήμου Ρόδου, Μιχαήλ Κρητικό του Ελευθερίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’.

Έργο της Επιτροπής είναι η εξέταση των ενστάσεων του άρθρου 20 του ν. 4369/2016, η εξέταση των ειδικών αιτιολογιών της βαθμολογίας των εκθέσεων αξιολόγησης κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 5 και 12 του άρθρου 17 και στις παραγράφους 5 και 12 του άρθρου 18 καθώς και η βαθμολογία των εκθέσεων αξιολόγησης σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 16 του προαναφερόμενου νόμου.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας