Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου H Hotels Collection I Hatzilazarou Group

Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου  H Hotels Collection I Hatzilazarou Group

Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου H Hotels Collection I Hatzilazarou Group

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2317 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, η H Hotels Collection, είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την υποδοχή του νέου έτους.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, ο Όμιλος - Διοίκηση και 120 στελέχη, καλωσόρισε επισήμως το ξενοδοχειακό συγκρότημα Rhodes Bay & Elite Suites που εντάχθηκε προσφάτως στην οικογένειά του.

Την έναρξη σήμανε η ομιλία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Ιωάννη Χατζηλαζάρου, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε, πως τον Οκτώβριο του 2023 θα έπρεπε να είχαν εορταστεί τα 30 χρόνια του ομίλου σε μία προγραμματισμένη μεγάλη και σημαντική γιορτή για την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες, αλλά οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και οι καταστροφές που υπέστη ο Όμιλος ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος για να ακυρωθεί.

Συνέχισε λέγοντας, ότι η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας ήταν μία εξαιρετική αφορμή για τα όμορφα που έφερε στον Όμιλο το νέο έτος, την προσθήκη δηλαδή του Rhodes Bay & Elite Suites στο portfolio.

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group, εύχεται σε όλους μία νέα, δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και ευτυχία!

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus