Σύσκεψη για τα λιμενικά έργα υπό την προεδρία του Γιάννη Παππά

Σύσκεψη για τα λιμενικά έργα υπό την προεδρία του Γιάννη Παππά

Σύσκεψη για τα λιμενικά έργα υπό την προεδρία του Γιάννη Παππά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3315 ΦΟΡΕΣ

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Γιάννη Παππά πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εθιμοτυπίας της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, παρουσία του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου , ο εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας Νίκος Παπασταματίου, αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της ηγεσίας του υπουργείου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας ειδικά από το χώρο των τεχνικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής ξεκίνησε από τη Ρόδο τον κύκλο των συναντήσεων που προγραμματίζει να υλοποιήσει για θέματα έργων υποδομής στα νησιά, τα λιμάνια, την ακτοπλοΐα, τα υδροπλάνα και όλα όσα αφορούν τα νησιά και γενικά τη νησιωτικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κ. Παππάς θα τιμήσει σε εκδήλωση όσους συνέβαλαν επιτυχώς, στη δια θαλάσσης επιχείρηση εκκένωσης, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη Ρόδο τον περασμένο Ιούλιο. Ειδικότερα ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Ν. Πολιτικής θα απονείμει επαίνους στην Περιφέρεια και στο Δήμο Ρόδου, στους ιδιώτες εθελοντές κυβερνήτες σκαφών και πλοιοκτήτες, σε στελέχη του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Αστυνομίας Δωδεκανήσου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30, στο ξενοδοχείο “Acandia”.

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας