Eπιτροπές Σταυλισμού για τα νησιά της Δωδεκανήσου

Eπιτροπές Σταυλισμού για τα νησιά της Δωδεκανήσου

Eπιτροπές Σταυλισμού για τα νησιά της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 898 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκαν με Απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη οι Επιτροπές Σταυλισμού για τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου οι οποίες θα έχουν διετή θητεία.

Έργο τους θα είναι κυρίως ο έλεγχος, η διενέργεια αυτοψίας και η παροχή γνώμης για κάθε θέμα εγκατάστασης, κτηνοτροφικής εγκατάστασης και επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Η Απόφαση του αντιπεριφερειάρχη αναφέρει τα εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συγκροτούμε Επιτροπές Σταυλισμού για τις Περιφερειακές Ενότητες Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ορίζουμε ως μέλη τους κάτωθι:

Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου:
1. Μοσχίδη Γεώργιο του Σταύρου ως πρόεδρο της επιτροπής, γεωπόνο ΠΕ υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου, με αναπληρωτή τον Μαστόρου Σάββα του Παναγιώτη γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.


2. α) Δούβαλη Αμαλία του Μιλτιάδη, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια την Χατζηιωάννου Ειρήνη του Ιωάννη, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας για τη Ρόδο,


β) Κακακιού Ανδρονίκη του Ελευθερίου, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια την Χατζηιωάννου Ειρήνη του Ιωάννη, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας, για τα νησιά Μεγίστη, Τήλο, Σύμη και τη Χάλκη.


3. Πανοπούλου Ελένη του Δημητρίου, Γεωλόγο ΠΕ, προϊσταμένη του Τμήματος Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδ/σου, με αναπληρώτρια την Γιορδαμνή Ελευθερία του Κων-νου, Χημικό μηχανικό, υπάλληλο του τμήματος Περιβάλλοντος της ίδιας Δ/νσης. Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί ο Μοσχίδης Γεώργιος του Σταύρου, γεωπόνος ΠΕ υπάλληλος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου, με αναπληρωτή τον Μαστόρου Σάββα του Παναγιώτη γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.

Περιφερειακή Ενότητα Κω:
1. Νικολή Νίκη του Μάρκου ως πρόεδρο της επιτροπής, γεωπόνο ΠΕ, προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Κω, με αναπληρώτριά της, την Παπαγεωργίου Χριστίνα, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καλύμνου.


2. Σαρμουσάκη Γεώργιο του Στυλιανού, επόπτη Δημόσιας Υγείας υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας με αναπληρώτριά του την Χατζηιωάννου Ειρήνη του Ιωάννη, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας,
3. Γερασκλή Αντώνιο, αρχιτέκτονα μηχανικό ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Κω, με αναπληρώτρια την Κιαπόκα Ελένη, τοπογράφο μηχανικό ΠΕ, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.


Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί η Νικολή Νίκη του Μάρκου γεωπόνος ΠΕ, προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Κω, με αναπληρώτριά της, την Παπαγεωργίου Χριστίνα, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καλύμνου.

Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου:
1. Παπαγεωργίου Χριστίνα, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καλύμνου, με αναπληρωτή τον Μοσχίδη Γεώργιο του Σταύρου, γεωπόνο ΠΕ υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου,
2. Τζίκου Αμαλία του Κωνσταντίνου, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια την Χατζηιωάννου Ειρήνη του Ιωάννη, επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.


3. Κουλλιά Σπυρίδωνα του Εμμανουήλ, Πολιτικό μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Καλύμνου, με αναπληρωτή τον Καμπούρη Νικόλαο του Ιωάννη τοπογράφο μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί Παπαγεωργίου Χριστίνα, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καλύμνου, με αναπληρωτή τον Μοσχίδη Γεώργιο του Σταύρου, γεωπόνο ΠΕ υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου.

Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου:
1. Κρητσιώτη Εμμανουήλ του Βασιλείου ως πρόεδρο της επιτροπής, γεωπόνο ΠΕ προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καρπάθου, με αναπληρώτρια, την Χαράρη Βασιλική, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καρπάθου.


2. Κασίμη Γεωργία του Χριστόδουλου, επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Δημόσιας Υγείας Καρπάθου, με αναπληρώτρια την Χατζηιωάννου Ειρήνη του Ιωάννη,
επόπτρια Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας.


3. Καρατάσιο Ιωάννη του Αναστασίου τοπογράφο μηχανικό ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Καρπάθου, με αναπληρωτή τον Ζαννετίδη Κωνσταντίνο του Νικολάου, τοπογράφο μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδ/σου. Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί ο Κρητσιώτης Εμμανουήλ του Βασιλείου, γεωπόνος ΠΕ, προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καρπάθου, με αναπληρώτρια, την Χαράρη Βασιλική, γεωπόνο ΠΕ, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καρπάθου.


Έργο των παραπάνω Επιτροπών είναι ο έλεγχος, η διενέργεια αυτοψίας και η παροχή γνώμης για κάθε θέμα εγκατάστασης κτηνοτροφικής εγκατάστασης και επιβολής διοικητικών κυρώσεων, καθώς και η παροχή γνώμης για κάθε θέμα που προβλέπεται από τις διατάξεις του ν. 4056/2012.


Οι επιτροπές για κάθε γνωμοδότησή τους συντάσσουν πρακτικό το οποίο υποβάλλουν τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου.
Η θητεία της επιτροπής είναι διετής (1-1-2024 έως 31-12-2025)».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς