Ολοκληρώνεται το 3ο σκακιστικό τουρνουά του «Ιππότη»

Ολοκληρώνεται το 3ο σκακιστικό τουρνουά του «Ιππότη»

Ολοκληρώνεται το 3ο σκακιστικό τουρνουά του «Ιππότη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 414 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης», για να κάνει γνωστό, πως το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι δύο γύροι, ώστε να ολοκληρωθεί το 3ο τουρνουά με συμμετοχές παιδιών των Step 1,2 και 3, ενώ θα γίνει και η κοπή της πίτας στις εγκαταστάσεις του.

Αναλυτικά:
«Ξεκίνησε το 3ο Τουρνουά του 10ου GRAND PRIX του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”, με συμμετοχές παιδιών από STEP 1 έως και STEP 3 (των τμημάτων υποδομής του ομίλου), όπου ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρώτοι γύροι το Σάββατο 20/01/2024 με πολλές συμμετοχές και πολύ ενδιαφέρουσες παρτίδες, επί της Πίνδου 1 (παλαιό Τέμενος Αλί Χίλμί Πασά).


Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Σάββατο 27/1/2024,με τους δύο τελευταίους γύρους και την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα τα παιδιά, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους και όχι την απόδοση. Γιατί η προσπάθεια μετράει και η προσπάθειά τους αξίζει περισσότερο.


Συνολικά έλαβαν μέρος 61 παιδιά. Το τουρνουά ανήκει στην κατηγορία αγώνων περιορισμένου χρόνου Rapid με 10 λεπτά χρόνο σκέψης για κάθε παίκτη και 5 δευτερόλεπτα πρόσθετο χρόνο μετά από κάθε κίνηση.


Σκοπός των αγώνων αυτών πέρα από την καλλιέργεια της «ευγενούς άμιλλας» μέσα από τον ανταγωνισμό και το παιχνίδι, είναι και η εξοικείωση των παιδιών με τους κανόνες που ισχύουν στο σκάκι, την ενασχόλησή τους με ένα άθλημα που εξασκεί το μυαλό και δημιουργεί πλήθος ευεργετημάτων για το κάθε ένα.


Το Σάββατο 27/01/2024, ο πρόεδρος Στάμος Καράβας και το Δ.Σ. του Ομίλου, προσκαλούν όλα τα μέλη, τους σκακιστές και φίλους του “Ιππότη”, για την κοπή της πίτας του Ομίλου που θα γίνει στις 19:00 στην έδρα του Ομίλου επί της Πίνδου 1 στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων