Για κλοπή τροφίμων κατηγορούνται τρία άτομα

Για κλοπή τροφίμων κατηγορούνται τρία άτομα

Για κλοπή τροφίμων κατηγορούνται τρία άτομα

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1783 ΦΟΡΕΣ

Για κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ μαζί με δύο γυναίκες ομόφυλές του αναζητούνταν ο 31χρονος Ρομά που προχθές βράδυ με το αυτοκίνητό του, εμβόλισε μοτοσικλέτα της Αστυνομίας προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για φθορά, βία και απείθεια με την οποία ο εμπλεκόμενος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα, οπότε και ο 31χρονος Ρομά μαζί με δύο γυναίκες ομόφυλες του μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ στην πόλη της Ρόδου και «ψώνισαν» διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 110 ευρώ τα οποία πήραν μαζί τους και έφυγαν, χωρίς όμως να τα πληρώσουν!

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από το προσωπικό του καταστήματος και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, οπότε και μέλη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν προς αναζήτηση των δραστών.

Περίπου κοντά στα φανάρια του Ροδινιού εντοπίστηκε ο 31χρονος να οδηγεί ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Παρά την εντολή του μοτοσικλετιστή της Αστυνομίας, ο 31χρονος δεν σταμάτησε για έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος Ρομά στα φανάρια του Ροδινιού και αφού κατέβηκαν από τις μοτοσικλέτες τους, εκείνος έκανε όπισθεν, πάτησε τη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στον καταυλισμό των Ρομά ενώ έγιναν και προσαγωγές, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών