Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου  Μαρτίνου η αυλή  του Νηπιαγωγείου Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 983 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Λειψών, Φ. Μάγγος, αναφέρει τα εξής:
«Πριν περίπου ένα χρόνο, σε σχολική γιορτή του νηπιαγωγείου στην οποία ήμουν προσκεκλημένος είδα ματωμένο το γόνατο ενός νηπίου το οποίο προηγουμένως είχε πέσει στο έδαφος, έξω στην αυλή, η οποία καλυπτόταν από έναν πολύ παλιό και τραχύ τάπητα. Την επόμενη μέρα μέτρησα την επιφάνεια με κορδέλα, έφτιαξα το σκαρίφημα και το έστειλα στον μελετητή.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και τελείωσε το θαυμάσιο αυτό έργο.
Κάθε έργο που γίνεται στο νησί μας έχει τη δική του αξία και μας δίνει πολλή χαρά η ολοκλήρωσή του.

Τα έργα όμως που αφορούν στα παιδιά έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς βρίσκονται πολύ ψηλά στον αξιακό μας κώδικα και κατά συνέπεια στην ιεράρχηση των αναγκών των δημοτών μας.

Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση απ’ την αυθόρμητη αγκαλιά που μου έκαναν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου αμέσως μόλις συναρμολογήθηκε το πρώτο παιχνίδι στην αυλή και ξεκίνησε η διαμόρφωση του χυτού έλαστικού δαπέδου.

Γι’ αυτά τα πολύ όμορφα συναισθήματα που σε κάνουν να φτάνεις στην αυτοπραγμάτωση αξίζει όλος αυτός ο κόπος, η σκληρή και επίπονη προετοιμασία του κάθε έργου και της κάθε λειτουργικής και καλαίσθητης δημιουργίας που πραγματοποιείται στο νησί μας.

Να είστε βέβαιοι ότι πάντα θα προσπαθούμε ώστε στους Λειψούς να συμβαίνουν τα καλύτερα, τα ωραιότερα και τα πιο πρωτοπόρα.

Καμαρώστε και εσεις τον νέο εξοπλισμό του προαύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου μας, ο οποίος περιλαμβάνει ολοκαίνουργια, πιστοποιημένα όργανα και παιχνίδια για παιδιά καθώς και ειδικό χυτό ελαστικό τάπητα 5 εκατοστών, τύπου ταρτάν, σε τρεις αποχρώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αθανάσιο Μαρτίνο για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας σχετικά με την ανάληψη της δαπάνης υλοποίησης του έργου, η οποία ανήλθε στο ποσό των 50.000 ευρώ!»

Διαβάστε ακόμη

Τα θέματα που έθεσε ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος στον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη συνάντησή τους

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για το έργο της συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων Οδικού Δικτύου Δήμου Λειψών, που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Οι Λειψοί ραπάρουν και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα

Λειψοί: Το ελληνικό νησί χωρίς ξαπλώστρες που προβάλλουν Sun και Vanity Fair ως όαση για φυσιολάτρες

Συνάντηση του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη

Οι Λειψοί στην κορυφή των 11 πιο υποσχόμενων προορισμών του κόσμου για το 2024

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λειψών

Ποιοι ορίστηκαν αντιδήμαρχοι στον δήμο Λειψών