Αύριο θα δικαστεί ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε 14χρονη

Αύριο θα δικαστεί ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε 14χρονη

Αύριο θα δικαστεί ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε 14χρονη

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4349 ΦΟΡΕΣ

Tου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσει αύριο για να δικαστεί, ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε 14χρονη μαθήτρια και αντί εκείνης τελικά εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Χθες το μεσημέρι ο 29χρονος συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Γιώργο Κυπραίο, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για «προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους» (348Β Π.Κ.)


Ο 29χρονος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο απ’ όπου ζήτησε και πήρε την προβλεπόμενη από τον νόμο προθεσμία και έτσι η υπόθεσή του θα εκδικαστεί αύριο (Τετάρτη) το μεσημέρι. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ως γνωστό έχει παραδεχτεί ότι συνομιλούσε με την ανήλικη, με την οποία όπως έχει πει δεν επρόκειτο να κάνει οτιδήποτε μαζί της, παρά τη θέληση της.

Οι συνομιλίες, το ραντεβού και η σύλληψη
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία αλλά και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές Αρχές, όταν ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας προχθές (Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024) στις 5 το απόγευμα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας είχε προσεγγίσει μέσω κοινωνικών δικτύων (facebook) την κόρη τους και της ζήτησε να βρεθούν και να προβούν σε γενετήσιες πράξεις.


Η 14χρονη κοπέλα (όπως και η ίδια δήλωσε στην κατάθεσή της) τον ενημέρωσε για το νεαρό της ηλικίας της, όμως ο άγνωστος άνδρας δεν έδειξε να πτοείται και φέρεται να δήλωσε ότι δεν τον νοιάζει.


Η ανήλικη όμως ενημέρωσε τους γονείς της για την επικοινωνία και τα όσα της έλεγε ο 29χρονος και έτσι στη συνέχεια «ανέλαβε» η 39χρονη μητέρα της, η οποία και μιλούσε μαζί του παριστάνοντας την 14χρονη κόρη της. Έτσι κλείστηκε το ραντεβού για την ίδια ημέρα (28 Ιανουαρίου 2024) στις 5.30 το απόγευμα, έξω από ξενοδοχείο σε χωριό της δυτικής πλευρά του νησιού μας.


Μάλιστα – σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία- ο 29χρονος όταν έφθασε στο σημείο του ραντεβού έστειλε σε μήνυμα στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης που συνομιλούσε με την ανήλικη, βίντεο από το κινητό του όπου απεικονιζόταν ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του.


Περίπου στις έξι παρά τέταρτο προχθές το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού, εντόπισαν πράγματι τον 29χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών