Μετακινήσεις προϊσταμένων στον δήμο Ρόδου

Μετακινήσεις προϊσταμένων στον δήμο Ρόδου

Μετακινήσεις προϊσταμένων στον δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5278 ΦΟΡΕΣ

Μετακινήσεις προϊσταμένων στον δήμο Ρόδου, αποφασίστηκαν, με απόφαση της γενικής γραμματέως του δήμου, κας Άννας Παρασκευοπούλου.

Ειδικότερα, στην απόφαση που εκδόθηκε χθες αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΣΚΟΥΜΙΟ Κωνσταντίνο του Νικολάου, κλάδου ΠΕ Μηχανικών και ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης του Προϊσταμένου Τμήματος Εκτέλεσης Έργων της Δ/νσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων.

2) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη του Γρηγορίου, κλάδου ΤΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης του Προϊσταμένου Τμήματος Ελέγχου και Χορήγησης Αδειών Καταστημάτων-Επιχειρήσεων της Δ/νσης Πολεοδομικών Εφαρμογών.

3) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΜΑΓΡΙΠΛΗ Εμμανουήλ του Ιωάννη, κλάδου ΤΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης του Προϊσταμένου Τμήματος Πολεοδομικού Πληροφοριακού Συστήματος της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

4) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΚΟΛΕΖΑΚΗ Αντώνιο του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΠΕ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης του Προϊσταμένου Τμήματος Καθαριότητας Κτηρίων της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

5) Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ Ρεγγίνα-Αντουανέττα του Λάμπρου, κλάδου ΠΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης της προϊσταμένης Τμήματος Κτηριακών Έργων και Κοινοχρήστων Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

6) Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο του δήμου Ρόδου ΚΕΦΑΛΑ Βασιλεία του Σάββα, κλάδου ΤΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, Βαθμού Α’ στη θέση ευθύνης της προϊσταμένης Τμήματος Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Οι αναφερόμενοι υπάλληλοι θα ασκούν τα καθήκοντα θέσης ευθύνης, από 01-02-2024 ως τη νέα επιλογή προϊσταμένων από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή οποιαδήποτε τροποποίηση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου και θα τους καταβάλλεται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα.

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στο Διαύγεια, στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου και να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.
Από την έκδοση της παρούσας οποιαδήποτε άλλη απόφαση παύει να ισχύει.

Η γενική γραμματέας δήμου Ρόδου
Άννα Παρασκευοπούλου».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»