Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του 19χρονος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του 19χρονος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του 19χρονος

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1777 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 19χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κατέχει συνολικά στο σπίτι αλλά και επάνω του, 380 γραμμάρια κάνναβης!

Όπως είναι γνωστό, σε βάρος του 19χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες το πρωί συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Σάββα Παυλίδη, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είναι περιστασιακός χρήστης και προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια ποσότητα είχε προβεί στην καλλιέργεια ενός δενδρυλλίου κάνναβης από το οποίο και προήλθαν οι ποσότητες που είχε στην κατοχή του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η υπόθεση εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 περίπου στις 9.30 το βράδυ.

Τότε οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον 19χρονο και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει επάνω του, 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα γραμμάριο κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 19χρονου, όπου και εκεί εντοπίστηκαν άλλα 360 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 19χρονος παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών