Συνάντηση του δημάρχου Ρόδου Αλ. Κολιάδη με τον πρώην δήμαρχο Μάνο Κόκκινο

Συνάντηση του δημάρχου Ρόδου Αλ. Κολιάδη με τον πρώην δήμαρχο Μάνο Κόκκινο

Συνάντηση του δημάρχου Ρόδου Αλ. Κολιάδη με τον πρώην δήμαρχο Μάνο Κόκκινο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1438 ΦΟΡΕΣ

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχαν χθες το πρωί ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης και ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Μάνος Κόκκινος.

Ο πρώην δήμαρχος και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Ιδρύματος Σταματίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για αρκετή ώρα με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και ο ίδιος στη διάρκεια της θητείας του στον δήμο της Ρόδου.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες να δώσει στον νέο δήμαρχο, εκτός από τις ευχές του και συμβουλές για την αντιμετώπιση των καθημερινών, μικρών και μεγάλων προβλημάτων, που θα αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή.

Στην ίδια συνάντηση ο κος Μάνος Κόκκινος, είχε επίσης την ευκαιρία να αναλύσει το σπουδαίο κοινωνικό έργο που συνεισφέρει στην τοπική μας κοινωνία το Ίδρυμα Υποτροφιών Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου.

Σκέψεις για την ίδρυση γνωμοδοτικού συμβουλευτικού οργάνου
Οι συναντήσεις αυτές του δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη με τους πρώην δημάρχους (σ.σ. την προηγούμενη εβδομάδα είχε συναντηθεί με τον κ. Σάββα Καραγιάννη) εντάσσονται σε έναν σχεδιασμό που έχει χαράξει ο ίδιος και ο οποίος παραπέμπει στη δημιουργία ενός γνωμοδοτικού πολιτικού οργάνου για τον δήμο της Ρόδου, ο οποίος θα στελεχώνεται με πρώην δημάρχους.

Σε αυτό το πολιτικό όργανο, το οποίο βεβαίως θα έχει γνωμοδοτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, αναμένεται να τίθενται για συζήτηση κρίσιμα πολιτικά θέματα, ιδιαίτερης σπουδαιότητας για το νησί μας, πριν βεβαίως παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από τα αρμόδια αιρετά όργανα.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών