Ευχαριστήρια επιστολή του Ταξίαρχου Εμμανουήλ Καζαμία

Ευχαριστήρια επιστολή του Ταξίαρχου Εμμανουήλ Καζαμία

Ευχαριστήρια επιστολή του Ταξίαρχου Εμμανουήλ Καζαμία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1290 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Εμμανουήλ Καζαμίας προς Αξιωματικούς,Υπαξιωματικούς,Αστυφύλακες, Πολiτικό προσωπικό της Α΄Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, αλλά και προς φορείς, υπηρεσίες και τους συμπολίτες μας με τους οποίους συνεργάστηκε όλη την περίοδο της θητείας του ως Αστυνομικός Διευθυντής. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καζαμίας μετά την προαγωγή του τοποθετήθηκε και θα υπηρετεί στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Αστυφύλακες( άνδρες και γυναίκες) και Πολιτικό προσωπικό της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Απερχόμενος της Α ́ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου κατόπιν της προαγωγής και της μετάθεσης μου , αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας απευθύνω τον εγκάρδιο χαιρετισμό μου αναχωρώντας με τα καλύτερα αισθήματα και άριστες εντυπώσεις από τη συνεργασία μας.

Ελπίζω ότι η θερμή πνοή για το υπηρεσιακό σας έργο και τα ιδανικά του Σώματος και της Πατρίδας μας θα εξακολουθήσουν να φλογίζουν ατελεύτητα τις καρδιές σας.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία , πρόοδο, ατομική και οικογενειακή.Σας διαβεβαιώνω ότι η σκέψη μου θα σας συνοδεύει πάντοτε στις υπηρεσιακές σας ενέργειες και στη ζωή σας. Θα είμαι ένθερμος συμπαραστάτης σας και θα χαίρομαι για κάθε επιτυχία σας.

Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω τις Υπηρεσίες ,τους φορείς και τον κόσμο , που με περιέβαλαν με Εμπιστοσύνη και Εκτίμηση .

Εμμανουήλ Ι. ΚΑΖΑΜΙΑΣ Ταξίαρχος

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος