Με εφτά αθλητές-αθλήτριες ο Υγρός Στίβος Ρόδου στο ΟΑΚΑ

Με εφτά αθλητές-αθλήτριες ο Υγρός Στίβος Ρόδου στο ΟΑΚΑ

Με εφτά αθλητές-αθλήτριες ο Υγρός Στίβος Ρόδου στο ΟΑΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1439 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα αναχωρούν πέντε κολυμβήτριες και δύο κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου για ν’ αγωνισθούν το Σαββατοκύριακο στους 2ους Αγώνες Προαγωνιστικών και Μίνι που διοργανώνει η Κ.Ο.Ε. και η Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής στο Κλειστό Κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα.

Η 9χρονη Καλλιόπη-Τσαμπίκα Παπασταμάτη θα κολυμπήσει 50 μ. Πεταλούδα, στα 50 και 100 μ. Ελεύθερο, η 10χρονη Ηλιάνα-Αναστασία Χριστοφίδη θα δοκιμαστεί στα 50 μ. Ύπτιο και τα 50 μ. Πρόσθιο, ο 8χρονος Αναστάσιος Λεγάκης στα 50 μ. Πρόσθιο και τα 50 μ. Ελεύθερο και ο Χρήστος Καρατσάλος, επίσης 8 ετών, θα αγωνιστεί στα 50 μ. Ελεύθερο και τα 50 μ. Ύπτιο.

Και τα τέσσερα παραπάνω παιδιά κάνουν τη παρθενική τους παρουσία σε επίσημη διοργάνωση και τα αποτελέσματα αναμένονται με ενδιαφέρον κι ανυπομονησία.

Επίσης η 10χρονη Αγγελική-Μαρκέλλα Κάπππου-Σωτρίλλη θ’ αγωνιστεί στα 100 και τα 50 μ. Πρόσθιο και στα 50 μ. Ελεύθερο, η 11χρονη Μαρία Σαραγά στα 50-400 μ. Ελεύθερο και 200 μ. Πρόσθιο και η 10χρονη Ιόλη Σαραγά στα 50, 100 μ. Ύπτιο και τα 50 μ..

Και τα επτά παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι ανυπομονούν να αγωνισθούν, για να διαπιστώσουν τις δυνατότητες και προοπτικές τους, όπως επίσης και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης