Παναγιώτης Σπάρταλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 836 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση αλλά και από το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετά παιδιά που δεν είχαν και πολύ έως τώρα, είναι ο προπονητής του Ιάλυσου Παναγιώτης Σπάρταλης μετά την πρόκριση (στην παράταση) απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο ίδιος, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» είπε τα εξής:
«Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι αυτό αλλά σημασία έχει ότι έπαιξαν κάποια παιδιά τα οποία δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και να παραμείνουμε στον θεσμό του κυπέλλου».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής: «Προτεραιότητά μας είναι σίγουρα το πρωτάθλημα αλλά φυσικά δεν θα πούμε όχι και στο κύπελλο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο Ιάλυσος βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την παραμονή του, απάντησε ως εξής:
« Έχουμε βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 14 παιχνίδια και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής. Ακολουθεί μία δύσκολη τριάδα αγώνων και από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό».

-Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Τερζίου παραμένει τραυματίας και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό. Αντίθετα, επιστρέφει ο Πατσίλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων