Θα ανακαινιστεί το Τμήμα Επείγοντων του Νοσοκομείου Ρόδου

Θα ανακαινιστεί το Τμήμα Επείγοντων του Νοσοκομείου Ρόδου

Θα ανακαινιστεί το Τμήμα Επείγοντων του Νοσοκομείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2128 ΦΟΡΕΣ

Κατακυρώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του Έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», εκτιμώμενης αξίας 1.980.000,00 ευρώ, για την υλοποίηση του οποίου το ΤΑΙΠΕΔ ενεργεί ως Διενεργούσα τη Διαδικασία Ανάθεσης Αρχή, κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, που αποτελεί την Αναθέτουσα Αρχή.

Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
την έγκριση του από 31.01.2024 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού της Ανοικτής Διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:

«ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ –ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», με Αναθέτουσα Αρχή τη Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 200060), στον οικονομικό φορέα «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Αγίας Λαύρας 86), Τ.Κ. 11141, με Α.Φ.Μ. 082911990, ως προσωρινής αναδόχου, στο ύψος της οικονομικής της προσφοράς, ήτοι έως του ποσού των 1.908.377,92€, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (2.366.388,62 € με Φ.Π.Α. 24%) με μέση έκπτωση 3,62% επί του προϋπολογισμού του έργου.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος
Παναγιώτης Σταμπουλίδης».

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος