Γ' Εθνική: Μόνος στόχος το «τρίποντο»

Γ' Εθνική: Μόνος στόχος το «τρίποντο»

Γ' Εθνική: Μόνος στόχος το «τρίποντο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 982 ΦΟΡΕΣ

Με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» την Α.Ε. Ερμιονίδας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλη μια νίκη για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της 1ης θέσης που είναι βέβαια και το ζητούμενο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Τα «ελάφια» δείχνουν σε καλή κατάσταση ενώ περιμένουν και την παρουσία του φίλαθλου κόσμου για να τους ενισχύσει προκειμένου να φθάσουν ευκολότερα στην κατάκτηση της νίκης.

Την αναμέτρηση θα «παίξει» ο Γιώργος Λιάτσος από τον Πειραιά. «Βοηθοί» του θα είναι οι Θεοδόσης Πετρίδης και Δημήτρης Τέσσης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους θα είναι ο Βασίλης Τσαγγάρης.

Δύσκολες αποστολές για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ
«Επικίνδυνα» παιχνίδια μακριά από τη Ρόδο δίνουν ο ΑΕΡΑ και ο Ιάλυσος παίζοντας απέναντι στην Κόρινθο και τον Παναργειακό αντίστοιχα. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια για τις ομάδες του νησιού μας που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

-Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κορίνθου με τον ΑΕΡΑ (Κυριακή 1.30μ.μ.) διαιτητής θα είναι ο Λουκάς Αλαφογιάννης από τη Βοιωτία και «βοηθοί» του οι Γιάννης Ντόβολης (Εύβοια) και Χρήστος Βασιλείου (Βοιωτία). Παρατηρητής τους θα είναι ο Ανδρέας Λαγός από την Αχαΐα.

-Τέλος, στο παιχνίδι Παναργειακός – Ιάλυσος διαιτητής (Κυριακή 1μ.μ.) ορίστηκε ο Επαμεινώνδας Κολορίζος (Φθιώτιδα) και «βοηθοί» του οι Ιορδάνης Καρακελές και Αλέξανδρος Σηφάκης από τον Πειραιά. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιώργος Μητροφάνης από την Αθήνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής θα παίξουν:
11.30π.μ.: Α.Ε. Μυκόνου – Βύζας Μεγάρων
12.30μ.μ.: Ελλάς Σύρου - Μαρκό
1.30μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου – Παναιγιάλειος

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας – Αστέρας Βάρης
3μ.μ.: Πανελευσινιακός – Εράνη Φιλιατρών
3μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας – Α.Ε. Μεσολογγίου

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”