Επίσκεψη και διαδοχικές συναντήσεις του Μάνου Κόνσολα στη Λέρο

Επίσκεψη και διαδοχικές συναντήσεις του Μάνου Κόνσολα στη Λέρο

Επίσκεψη και διαδοχικές συναντήσεις του Μάνου Κόνσολα στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 778 ΦΟΡΕΣ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στη Λέρο.

Σε θεσμικό επίπεδο προηγήθηκε συνάντηση εργασίας του Βουλευτή με τον Δήμαρχο Λέρου, κ. Τιμόθεο Κωττάκη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο.

Ο κ. Κόνσολας επισκέφθηκε, επίσης, τις εγκαταστάσεις του hot spot, το Αστυνομικό Τμήμα και το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, ενώ συναντήθηκε με το σωματείο των συνοριοφυλάκων επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που επιτελούν, καθώς και με τον πρόεδρο της Παράκτιας Αλιείας Λέρου, κ. Τσακυριό Χρήστο.

Σε διαπροσωπικό επίπεδο είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με πολίτες και φορείς.

Έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι η δύναμη της παράταξης είναι οι απλοί πολίτες που την στηρίζουν.

Παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ίωνες Λέρου, αλλά και του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό σε ακριτικά νησιά, όπως η Λέρος, να υπάρχουν αθλητικές κυψέλες που προάγουν τον αθλητισμό και δίνουν διέξοδο στα νέα παιδιά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αύξηση της χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων των νησιών, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά η νησιωτικότητα αποτελεί κριτήριο για την αυξημένη χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Κόνσολας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, είχε αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και πριν από ένα περίπου χρόνο, επισημαίνοντας ότι οι λειτουργικές δαπάνες ενός αθλητικού σωματείου στα νησιά είναι αυξημένες λόγω του κόστους των μετακινήσεων.

 

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»