Σύσκεψη για τους αγροτικούς και δασικούς δρόμους

Σύσκεψη για τους αγροτικούς και δασικούς δρόμους

Σύσκεψη για τους αγροτικούς και δασικούς δρόμους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1801 ΦΟΡΕΣ

Σύσκεψη με τους χωρικούς αντιδημάρχους των δημοτικών ενοτήτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αγροτική οδοποιία, είχε χθες, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, κ. Μανώλης Σαββής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συσκέψεις στις Τεχνικές Υπηρεσίες είναι συνεχείς άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Χθες, λοιπόν, ο κ. Σαββής κάλεσε τους αντιδημάρχους Ατταβύρου, Λινδίων, Καμείρου και Νότιας Ρόδου όπου ως γνωστόν έχουν…τα περισσότερα χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας και επίσης είναι οι περιοχές του νησιού που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

Υπήρξε, λοιπόν, ένας συντονισμός για τη συνεννόηση που θα μπορούν να έχουν με τις Τ.Υ. όποτε παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Όσο, όμως, θα ετοιμάζονται οι εργολαβίες, τα μηχανήματα του δήμου θα μπουν στους αγροτικούς και τους δασικούς δρόμους για να κάνουν παρεμβάσεις ενόψει και του καλοκαιριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ακόμη, ότι ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής βρίσκεται και το μεγαλόπνοο σχέδιο της κατασκευής των 10 νέων σχολικών μονάδων με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ και οι αρμόδιοι έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια να το επανεκκινήσουν. Για το έργο αυτό, μάλιστα, το επόμενο διάστημα, τόσο ο κ. Σαββής όσο και ο δήμαρχος αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα.

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»