Μια υγιής κι αναπτυξιακή συνεργασία Πανθήρων και Πανιωνίου!

Μια υγιής κι αναπτυξιακή συνεργασία Πανθήρων και Πανιωνίου!

Μια υγιής κι αναπτυξιακή συνεργασία Πανθήρων και Πανιωνίου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Η αναπτυξιακή και συνεχώς ανοδική πορεία των Πανθήρων είναι κάτι σημαντικό από την ίδρυση τού συλλόγου έως και σήμερα, γι’ αυτό και δεκάδες παιδιά έχουν ενταχθεί στις ακαδημίες τους, προσπαθώντας να διαμορφώσουν το δικό τους πλαίσιο, όπου θα κινηθούν υγιώς στο ποδόσφαιρο.

Είναι γνωστή επίσης, η συνεργασία τους με τον Πανιώνιο και το δίκτυο των ακαδημιών του, και βάσει αυτού, τις προηγούμενες μέρες άνθρωποι του συλλόγου από τη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκαν τη Ρόδο και τα γραφεία των Πανθήρων κατ’ αρχάς.

 


Εκτός από τις συναντήσεις σε επίπεδο προπονητών, δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά από τα τμήματα Κ12, Κ14 και Κ16 να δείξουν το επίπεδό τους στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, όπου και φιλοξενήθηκαν.

 


Η ανακοίνωση των Πανθήρων:
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας σε επίπεδο Ακαδημιών με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., μέλη που εκπροσωπούν τον «ιστορικό» ταξίδεψαν στο νησί μας και φιλοξενήθηκαν τόσο στα γραφεία του συλλόγου μας, όσο και στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών μας.
Κατά την παρουσία τους στο νησί μας, ο κ. Κωνσταντίνος Μπίκας διευθυντής της Ακαδημίας του Πανιωνίου, καθώς και ο κ. Νίκος Σκουμπότης, υπεύθυνος του δικτύου των Ακαδημιών Πανιωνίου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και προπονήσεις στα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών των Πανθήρων και συγκεκριμένα των Κ12, Κ14 και Κ16».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”