Υπάλληλοι δήμου Ρόδου: Στεκόμαστε κοντά στις συναδέλφισσες και θα τις στηρίξουμε σε κάθε τους ενέργεια

Υπάλληλοι δήμου Ρόδου: Στεκόμαστε κοντά στις συναδέλφισσες και θα τις στηρίξουμε σε κάθε τους ενέργεια

Υπάλληλοι δήμου Ρόδου: Στεκόμαστε κοντά στις συναδέλφισσες και θα τις στηρίξουμε σε κάθε τους ενέργεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3871 ΦΟΡΕΣ

Από το Σωματείο Υπαλλήλων του δημου Ροδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις απαράδεκτες κατηγορίες της Εργ. Πρωτοπορίας. Στεκόμαστε κοντά στις συναδέλφισσες και θα τις στηρίξουμε σε κάθε τους ενέργεια.

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η «Εργατική Πρωτοπορία» καταφέρεται επώνυμα για πολλοστή φορά ενάντια σε συναδέλφους, χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Ενάντια σε συναδέλφους που χρόνια τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνείδηση και εργατικότητα.

Συγκεκριμένα, προώθησε ανακοίνωση με την οποία στοχοποιεί κι ονοματίζει συναδέλφισσα που ασκεί τα καθήκοντά της – και όχι μόνο – εδώ και σαράντα χρόνια. Συναδέλφισσα που έχει αναλάβει παραπάνω καθήκοντα από αυτά που της αναλογούν, λόγω έλλειψης προσωπικού, στο ευαίσθητο κομμάτι των εισαγγελικών και της πρόνοιας.

Κατηγορεί άλλη συναδέλφισσα υποδεικνύοντας μέχρι και την απόλυσή της!!!!

 

Με λίγα λόγια καλεί τις εισαγγελικές αρχές να καταδικάσουν με ποινές που υποδεικνύει η Εργ. Πρωτ. ώστε να «τιμωρηθούν» οι συναδέλφισσες ως ένοχες για παράβαση καθήκοντος!!!

Ερμηνεύει τη μετακίνηση και την ανάληψη καθηκόντων της νέας Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας ως επαναφορά στη νομιμότητα. Με αυτόν τον τρόπο υπονοεί πως η συναδέλφισσα που κατηγορεί, η οποία ανταποκρινόταν άξια και πέρα από τις δυνάμεις της και τις ευθύνες που της αναλογούσαν στα προβλήματα αυτού του ευαίσθητου τομέα που της είχαν εμπιστευθεί, ενεργούσε παράνομα.

Είναι αθλιότητα και ξεπεσμός κατ΄επανάληψη και αυτή η ανακοίνωση της Εργ. Πρωτ. που καταφέρεται πάλι εναντίον συναδέλφων.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες που παρά την ολοένα αυξανόμενη έλλειψη προσωπικού εκτελούν με υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας