Γ. Τόππος: Έχουμε μείνει πίσω στον Πολιτισμό

Γ. Τόππος: Έχουμε μείνει πίσω στον Πολιτισμό

Γ. Τόππος: Έχουμε μείνει πίσω στον Πολιτισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1803 ΦΟΡΕΣ

Πρέπει να βάλουμε σωστές βάσεις και να συγκριθούμε με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις

«Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, η νέα τουριστική σεζόν θα πάει πολύ καλά. Tο φετινό καλοκαίρι, θα πάμε για νέο τουριστικό ρεκόρ και εμείς ως δημοτική αρχή επικεντρωνόμαστε στην καλύτερη προετοιμασία. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να υποδεχθούμε τον Τουρισμό που θα έρθει στο νησί, αφού η σεζόν ανοίγει πολύ νωρίς».

Αυτό δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Τόππος, ως προς τον σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής στους δύο σημαντικούς νευραλγικούς τομείς της αρμοδιότητάς του.

«Ποδαρικό» στον αερολιμένα «Διαγόρας» θα κάνει το πρώτο τσάρτερ που θα φθάσει στη Ρόδο, από τη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο, την 1η Μαρτίου.

«Επικεντρωνόμαστε στον σχεδιασμό και προετοιμαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, γιατί ο προορισμός έχει μεγάλες προοπτικές», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Πολιτισμός είναι το πλεονέκτημα που έχουμε. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω και πρέπει να βάλουμε σωστές βάσεις, ώστε να μπορούμε να συγκριθούμε με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Εμείς είμαστε αυτή τη στιγμή στον σχεδιασμό των δράσεων».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»