Δυναμικό «παρών» των «Πιγκουίνων» στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

Δυναμικό «παρών» των «Πιγκουίνων»  στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

Δυναμικό «παρών» των «Πιγκουίνων» στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 983 ΦΟΡΕΣ

Στο ΟΑΚΑ για το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης βρίσκονται εννιά αθλητές/αθλήτριες από τους «Πιγκουίνους» με στόχο την ατομική αλλά και ομαδική βελτίωσή τους. Πρόκειται για μια διοργάνωση με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού κι έτσι όλοι αναμένεται να δοκιμάσουν πραγματικά τις δυνατότητές τους.

Με την αποστολή των «Πιγκουίνων» ταξίδεψαν οι παρακάτω αθλητές/αθλήτριες:
Γκαμπριέλα Μετουλλάρι (50, 100, 200μ. ύπτιο), Δέσποινα Πισσαδάκη (50, 100, 200μ. πεταλούδα), Βικτωρία Γαλάντη (50, 200μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή), Φαίδρα Πελλού (50, 100, 200μ. ύπτιο), Γεωργία Λουκάκη (50, 100, 200μ. ύπτιο), Σπύρος Δεληγιάννης (50, 100μ, ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο), Βαρβάρα Μαυροειδή (50, 100μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο), Παναγιώτης Τσώλης (50μ. ελεύθερο, 50, 100μ. ύπτιο), Αθανάσιος Σταυριανάκης (50, 100, 200μ. πρόσθιο).

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τους αγώνες:
«Αυτή την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, η αγωνιστική ομάδα των “Πιγκουίνων” Ρόδου θα κατευθυνθεί προς την Αθήνα, για να αγωνιστεί στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Με 9 αθλητές και αθλήτριες έτοιμους να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις, η ομάδα μας είναι πανέτοιμη να δείξει την αφοσίωση και την άριστη προετοιμασία της.

Με αντίπαλους από όλη τη Νότια Ελλάδα, η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σε μια γιορτή της κολύμβησης που θα διαρκέσει από τις 09 έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει πέντε αγωνιστικές ενότητες, προσφέροντας στους αθλητές μας την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εμπλουτίσουν τις αθλητικές τους εμπειρίες.

Στη φετινή κολυμβητική σύναξη, οι Πιγκουίνοι Ρόδου στοχεύουν να κάνουν τη διαφορά, συμμετέχοντας με μια σημαντική αποστολή αθλητών στις κατηγορίες Κ13-Κ14.

Η προσθήκη των σκυταλοδρομιών στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος ενισχύει την αγωνιστική τους παρουσία, εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους με νέες προκλήσεις και στόχους.

Με προσδοκίες υψηλές και στόχους ξεκάθαρους, η ομάδα μας επιδιώκει να αφήσει έντονο το στίγμα της στον αθλητισμό, εκπροσωπώντας τη Ρόδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διάθεση για διάκριση και η επιθυμία για ατομική και ομαδική βελτίωση στοιχειοθετούν την προσπάθεια της αποστολής μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας μας και ανυπομονούμε να τη δούμε να αγωνίζεται, να εξελίσσεται και να διακρίνεται σε αυτό το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης.

Σας περιμένουμε όλους να υποστηρίξετε την ομάδα μας σε αυτή τη σημαντική αθλητική διοργάνωση. Πάμε Πιγκουίνοι!»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”