Μπαράζ διαρρήξεων από άγνωστους δράστες στ’ Αφάντου

Μπαράζ διαρρήξεων από  άγνωστους δράστες στ’ Αφάντου

Μπαράζ διαρρήξεων από άγνωστους δράστες στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3635 ΦΟΡΕΣ

Μπαράζ διαρρήξεων καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στο χωριό Αφάντου της Ρόδου με τους άγνωστους δράστες ν’ αφαιρούν κυρίως τιμαλφή, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι για να βρουν τα χρυσαφικά φέρνουν στα σπίτια τους τα πάνω – κάτω!

Όλα τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο οι κάτοικοι δηλώνουν ανήσυχοι και φοβισμένοι, καθώς όπως δηλώνουν στη «Ροδιακή» υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, εφόσον δεν έχουν συλληφθεί, να τους βρουν όταν επιστρέψουν μέσα στα σπίτια τους!


Πιο αναλυτικά, μιλώντας στη «Ροδιακή» ένας εκ των παθόντων είπε πως, στο δικό του σπίτι, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυκτα το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδίου και των λοιπών μελών της οικογένειάς του. Όταν επέστρεψαν όμως, βρήκαν το σπίτι τους ανάστατο, με όλα τα πράγματά τους έξω από ντουλάπες και συρτάρια, πεταμένα στο πάτωμα. Φυσικά έλειπαν και κάποια ρολόγια και χρυσαφικά που είχαν στο σπίτι τους.


Αλλά και προχθές το βράδυ, άγνωστοι δράστες μπήκαν σε άλλο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Αφάντου απ’ όπου και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 10.000-15.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες προκάλεσαν αναστάτωση στον χώρο όπου κινήθηκαν, προφανώς ψάχνοντας να βρουν τα τιμαλφή.


Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης, ότι ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε σπίτια μέσα στο χωριό το προηγούμενο διάστημα, και ζητούν από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές να μεριμνήσουν για τον εντοπισμό των υπευθύνων και τη σύλληψή τους.

Διαβάστε ακόμη

Δικάζεται αύριο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πατέρα του

50χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε συμπολίτες μας για εξαγορά ακινήτου του Δημοσίου

Εντοπίστηκε 20χρονος με ναρκωτικά

Κατηγορείται 30χρονος για κλοπή από εταιρεία

Στο αυτόφωρο 18χρονος για κατοχή κάνναβης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ποδηλατικού αγώνα στη Ρόδο

Θα δικαστούν Κουβανός και Γερμανός που προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες

Σε 5 έτη κάθειρξης ο 39χρονος και σε 3 έτη φυλάκισης ο 56χρονος