Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1807 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη έκοψε την πίτα του την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη λέσχη αξιωματικών και παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Υψηλάντης, η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Μαριάννα Νικολαΐδη , ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών, λιμενικών και αστυνομικών Αρχών κ.λπ.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Πολύβιος Παυλίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και υπογράμμισε ότι ο Σύνδεσμος είχε αξιόλογη εκπαιδευτική και κοινωνική δραστηριότητα τη χρονιά που πέρασε όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Σύνδεσμος ήταν, όπως είπε, παρών σε πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων, θρησκευτικών εορτών και παρελάσεων. Επίσης, μίλησε για το έργο και τον ρόλο του Συνδέσμου και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον μας όπου και όποτε χρειαστεί».

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αφού ανέφερε, ότι υπηρέτησε τη θητεία του στη Ρόδο, κάτι που πάντα θυμάται και γι’ αυτό τον λόγο όπως είπε, όποτε έρχεται νιώθει συγκίνηση και νοσταλγία.

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε, όλοι οι Σύνδεσμοι Εφέδρων επιτελούν σπουδαίο έργο σε όλη την Ελλάδα τονίζοντας, ότι η κυβέρνηση έχει δώσει μεγάλο βάρος στα εξοπλιστικά προγράμματα έχοντας σκοπό να αναβαθμίσει και να θωρακίσει τη χώρα μας.

Ο κ. Βορίδης προέτρεψε τους εφέδρους της περιοχής μας να συνεχίσουν να επιτελούν τη σπουδαία δουλειά που ήδη κάνουν και έκανε γνωστό, ότι είναι και εκείνος μέλος Συνδέσμου στην περιφέρειά του.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος κατά τον χαιρετισμό του ανακοίνωσε, ότι στο τέλος Μαρτίου θα γίνουν τα εγκαίνια του λιμενικού έργου στη νησίδα Ρω στην οποία θα κληθεί να παρευρεθεί και ο Σύνδεσμος των Εφέδρων.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι βουλευτές, Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Υψηλάντης και ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Δωδεκανήσου επέδωσε στον υπουργό Eπικρατείας Μάκη Βορίδη αναμνηστική πλακέτα του Συνδέσμου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας