Από το κακό στο χειρότερο…

Από το κακό στο χειρότερο…

Από το κακό στο χειρότερο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος του Διαγόρα θα περίμενε, πως η ομάδα με το που μπήκε στο 2024 δεν θα μπορούσε να… σταυρώσει ούτε μία νίκη στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’, έχει δημιουργήσει, όπως είναι φυσιολογικό, κατήφεια και προβληματισμό, καθώς τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα σε ό,τι έχει να κάνει με τα play out που φαίνεται πως είναι δύσκολο να αποφευχθούν.

Ο Διαγόρας θα πρέπει να… ξυπνήσει άμεσα και να ελπίζει και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων στη συνέχεια για να μην αναγκαστεί να περάσει την ψυχοφθόρο διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εξασφάλιση της παραμονής.

Και που δεν θα είναι καθόλου εύκολη, μιας και από το «μίνι» αυτό πρωτάθλημα θα χάσουν την κατηγορία οι μισές ομάδες από αυτές τις οποίες θα πάρουν μέρος.

Σημειώνεται ότι ο «γηραιός» κέρδισε για τελευταία φορά στις 16 Δεκεμβρίου 2023 (τον Γιούχτα). Από τότε έχει δώσει έξι παιχνίδια και «μετράει» ισάριθμες ήττες, κάτι που φανερώνει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται…

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα