ΑΣ Ρόδος: Έχει βρει ρυθμό, δείχνει σταθερότητα

ΑΣ Ρόδος: Έχει βρει ρυθμό, δείχνει σταθερότητα

ΑΣ Ρόδος: Έχει βρει ρυθμό, δείχνει σταθερότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 688 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμη να διεκδικήσει την 1η θέση του ομίλου με όλες τις δυνάμεις της δείχνει η Ρόδος μετά και το «διπλό» που έκανε στο Αίγιο.

Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε άνοδο και ο στόχος τους είναι να κάνουν μόνο νίκες μέχρι και το τέλος της χρονιάς, περιμένοντας παράλληλα και «στραβοπατήματα» της Κορίνθου προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τους τέσσερις βαθμούς που έχουν απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του νησιού μας δείχνει πλέον περισσότερη σταθερότητα ενώ άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να εκπληρώσουν τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί από το ξεκίνημα της χρονιάς.

-Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, η Διοίκηση της Ρόδου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής: Παναιγιάλειος-Ρόδος: 0-3. Μία ομάδα… ομαδάρα!

Οι ποδοσφαιριστές σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, φέρνοντας ένα τεράστιο διπλό που… έκλεισε πολλά στόματα. Με τρία εξαιρετικά γκολ των: Μπαρμπαρούση (25’,85’) και Ζαχαρού (60’).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παναιγιάλειου για τη φιλοξενία και να ζητήσουμε συγνώμη για ό,τι συνέβη στον πρώτο γύρο στη Ρόδο. Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές διότι δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν σωματείο. Συγχαίρουμε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων